links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Επτά κορυφαίοι Έλληνες επιχειρηματίες μιλούν για το πως πέτυχαν.


Δεν άντεξαν απλά στην πολυετή κρίση, αλλά με προσεκτικό σχεδιασμό επεκτάθηκαν εντός και εκτός συνόρων και κατέκτησαν νέες αγορές. Στήριξαν την ελληνική οικονομία σε δύσκολες στιγμές και πάνω από όλα την κοινωνία, στηρίζοντας και εμπνέοντας το ανθρώπινο δυναμικό τους, τους εργαζομένους, τη μεγάλη συμβολή των οποίων αναγνώρισαν στην επιτυχία τους. Έχουν ήδη καταστρώσει τα νέα τους στρατηγικά σχέδια, τα οποία περιλαμβάνουν επενδύσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, γεγονός που συνεπάγεται στήριξη της ελληνικής οικονομίας και της κοινωνικής συνοχής. Πιστεύουν σε ένα καλύτερο αύριο που στηρίζεται στις στέρεες βάσεις που έθεσαν στο παρελθόν.
Πρόκειται για τα κοινά σημεία που συνδέουν επτά από τους κορυφαίους Έλληνες επιχειρηματίες και μάνατζερ που βρίσκονται στο τιμόνι των εταιριών και για τρίτη διαδοχική χρονιά, με πρωτοβουλία της Eurobank και της Grant Thornton, απονεμήθηκαν τα Βραβεία Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας «Growth Awards», για τις βέλτιστες πρακτικές που ακολουθούν, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση μιας νέας προοπτικής στην ελληνική επιχειρηματική σκηνή.
Παραλαμβάνοντας τα βραβεία τους, οι νικητές της κάθε κατηγορίας μέσα σε δύο λεπτά έδωσαν το στίγμα της επιτυχίας και ξεδίπλωσαν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.
Τι δήλωσαν οι πρωτοπόροι:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE