links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Μουντιάλ: Γιατί οδηγεί τις γυναίκες στην απιστία;

Sexy-Rusia-2018.jpg
Ενώ οι άνδρες, λόγω Μουντιάλ, είναι κολλημένοι στις οθόνες, την ίδια ώρα οι γυναίκες έχουν «ελευθέρας» και αλωνίζουν εκτός αγωνιστικού χώρου, σκοράροντας σε ξένα κρεβάτια.

Οι… ποδοσφαιρόπληκτοι κάθε τέσσερα χρόνια κόβουν το σεξ και αφιερώνονται στα στοιχήματα για το ποιος θα πάρει το κύπελλο και ποιος παίκτης θα βάλει τα περισσότερα γκολ. Με δυο – τρία ματς την ημέρα, με παρατάσεις και πέναλτι, κάθονται σερί ως τις πρώτες πρωινές ώρες στην τηλεόραση. Πού καιρός για σεξουαλικές επαφές…

Του λόγου το αληθές έδειξε και η νέα έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, σε δείγμα πεδίου με χρονικό παράθυρο τον Ιούνιο. Οι επιδόσεις των ανδρών σε συχνότητα επαφών ήταν οι μισές, σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου, ενώ στις γυναίκες η συχνότητα ήταν ίδια ή λίγο ανεβασμένη. Απλά μαθηματικά…

Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
«Το εύλογο συμπέρασμα είναι πως, αφού οι άνδρες μείωσαν τις επαφές τους λόγω ποδοσφαιροπληξίας, ενώ οι γυναίκες είχαν ίδιες ή και καλύτερες επιδόσεις την περίοδο αυτή, οι γυναίκες θα έπαιζαν εκτός γηπέδου τις ώρες που οι άνδρες έπαιζαν εντός», λέει ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος, ιδρυτής και πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Σε πολλές έρευνες του εξωτερικού η μείωση συχνότητας στις ερωτικές επαφές των ανδρών παρατηρήθηκε επανειλημμένα στις αθλητικές Κυριακές και σε μεγάλες διοργανώσεις.

Οι άρρενες του πλανήτη μειοδοτούν σε επιδόσεις ερωτικές, ενώ πλειοδοτούν σε ασκήσεις κατανάλωσης μπύρας και πίτσας, αφού η γυναικεία παρουσία την ώρα του ποδοσφαιρικού οργασμού τους προκαλεί συνήθως ένα είδος αλλεργίας.

Οι ειδικοί του Ανδρολογικού Ινστιτούτου σημειώνουν τους λόγους της γυναικείας απιστίας στην ποδοσφαιρομανία του Μουντιάλ.

Sexy-Rusia-2018.jpg
Η εκδίκηση της αμαζόνας
Αυτή η ομαδική υστερία των ανδρών στη θέα της μάχης των γηπέδων ξυπνά πανάρχαιες μνήμες και φόβους των γυναικών, θυμάτων κλοπών και βιασμών στην ιστορία της ανάπτυξης των φύλων και των εθνών (η Αρπαγή των Σαβίνων Γυναικών δημιούργησε τη Ρώμη). Και οι μνήμες αυτές γίνονται εφιάλτες, όταν συνειδητοποιούν ότι ο σύντροφός τους είναι συνέχεια αυτής της αρχαίας συνήθειας της βίας ενάντια στις γυναίκες (το φεμινιστικό γονίδιο ξυπνά) και καλύτερη εκδίκηση από το κεράτωμα ενός αρσενικού, με βεβαιότητες ερωτικές και βιαιότητες ιστορικές, δεν έχει ακόμη εφευρεθεί.

Ερωτικός λόγος (ακουστική διέγερση)
Οι άνδρες, όταν παίζουν ποδόσφαιρο ή όταν απλά παρακολουθούν, συνήθως εκστομίζουν λεκτικές ατοπίες, αλλά και ουτοπίες για τους αντιπάλους, που έχουν σχέση με το σεξ όλων των ειδών.
Σύμφωνα με τον χειρουργό ουρολόγο ανδρολόγο, συνεργάτη του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, Χρήστο Φλιάτουρα, οι φραστικές υπερβολές θα έκαναν και τον Ντεσάντ να κοκκινίσει. Τα, δε, σαδομαζοχιστικά σχόλια θα υπέβαλλαν στο μαρτύριο της αμφιβολίας για το πρωτότυπο του έργου του και τον βαρόνο Μάζωχ, συγγραφέα του βιβλίου.



Οπτική διέγερση (πορνογραφία)
Η αρρενωπότητα είναι ταυτισμένη με τη τεστοστερόνη και την επιθετικότητα – αμφότερες περισσεύουν στο ποδόσφαιρο. Τα ιδρωμένα γυμνασμένα αρσενικά κυνηγούν την νίκη και την παραβίαση της εστίας του αντιπάλου. Οι, δε, μάχες σώμα με σώμα στο γήπεδο μεταφράζονται στον ερωτικό εγκέφαλο με τις μάχες στα ερωτικά κρεβάτια.

Η εκδίκηση της απατημένης
Ερμηνεύοντας τα ευρήματα της έρευνας, ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών επισημαίνει ότι στο διάστημα αυτής της μάχης των αρσενικών για την θεά μπάλα, η ερωτική γυναίκα νοιώθει μια βαθειά εγκατάλειψη, μια αδιαφορία, που την οδηγεί σε πρόθυρα νευρικής κρίσης και μίσους για τον καθρέφτη της.



 Η εκδίκηση της σύγκρισης
Η μητέρα – σύντροφος – σύζυγος – ερωμένη την περίοδο του Μουντιάλ μετατρέπεται ενίοτε και σε υπηρέτη των φίλων του ανδρός, που έχουν κάνει το σαλόνι γήπεδο και αυτή την προσβολή δεν την αντέχει. Γι΄αυτό και θα σαλπάρει σε μέρη εξωτικά και μαγεμένα με άλλους ναύτες και δεν θα κλείσει τα αυτιά της στις..σειρήνες.

Η παρεξήγηση
Οι περισσότεροι άνδρες έχουν την εντύπωση πως η αρρενωπότητα – όσο ταυτίζεται με την αρχετυπική εικόνα, το μεγάλο σώμα και τη μυϊκή δύναμη, με απόλυτο συμβολισμό τον μεγάλο αήττητο φαλλό – τόσο πιο ελκυστική θα γίνεται για το θηλυκό.

sex-apistia .jpg

Η αποκαθήλωση του πατριάρχη
Η αρρενωπότητα ταυτισμένη με την πατριαρχία, δηλαδή την εξουσία, γίνεται εδώ και εκατόν εξήντα χιλιάδες χρόνια (όση η διάρκεια της ζωής των ανθρωπίδων) το απόλυτο αφροδισιακό για την κατάκτηση του θηλυκού από το αρσενικό. Η αρρενωπότητα, μια επίκτητη διαφορά, κατασκευάζεται συνήθως ως μια πανοπλία, που η ομαδική συμπεριφορά πολλών αρρένων ξορκίζει τη θηλυκότητα στα γήπεδα, στα Κολοσσαία, στα χρηματιστήρια και στην πολιτική, αφήνοντας στη γυναίκα την εξιδανικευμένη θέση της αναπαραγωγής, της μητέρας, της Αγίας, αλλά και της γεροντοκόρης, είτε της ανοργασμικής θεούσας ενίοτε.

Ιωάννα Τζόβολου
Ring Networks
37, Vas. Sofias Av., 106 75, Athens, Greece Tel: +30 210 72 18 520 - Fax: +30 210 72 18 775 Url: www.ringnetworks.gr - E-mail: ring@ringnetworks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE