links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Όλο και πιο πίσω τα έργα στην Κλεισούρα- και το καλοκαίρι με ταλαιπωρία των οδηγών

Δείτε το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Αχελώου
Ούτε  τον Ιούνιο τελικά θα εγκατασταθεί ο εργολάβος για τα έργα στην Κλεισούρα, που υποτίθεται πως είναι κατεπείγοντα από τον περασμένο Δεκέμβριο. Αναμένεται τώρα αυτό να γίνει στα μέσα Ιουλίου και τα έργα να ολοκληρωθούν μετά από τρεις μήνες.

Η ιστορία τείνει σε κακόγουστο σίριαλ με πρωταγωνίστρια την γραφειοκρατία και …κομπάρσους τους οδηγούς και τους πολίτες αυτού του τόπου που διασχίζουν το τριτοκοσμικό (εθνικό) οδικό δίκτυο που επιβαρύνθηκε από τις καταστροφές  που προκάλεσαν οι πλημμύρες,

Όπως είχε ήδη γίνει γνωστό ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία και ανάδοχος εταιρεία επελέγη μία από την Πάτρα με ποσοστό έκπτωσης 65% . Ο φάκελος είναι στο ελεγκτικό συνέδριο για προσυμβατικό έλεγχο που όμως θα πάρει περισσότερο χρόνο από το αρχικώς αναμενόμενο.
Όπως ενημερώθηκε η Περιφέρεια, το Ελεγκτικό Συνέδριο θα εξετάσει το φάκελο για τη νομιμότητα του έργου στις 25 Ιουνίου.  Αν δεν υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα -αν υπολογίσει κανείς και τις 10 -15 ημέρες για να προσκομίσει όλα τα δικαιολογητικά ο εργολάβος- η  εγκατάσταση θα γίνει περι τα μέσα Ιουλίου.

Όπως και να έχει η ιστορία είναι ενδεικτική για το πώς τα γρανάζια της γραφειοκρατίας καθυστερούν αναγκαία και επείγοντα έργα που επιβάλλονται να γίνουν μετά από φυσικές καταστροφές .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE