links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Απεντόμωση: Πώς θα αφήσετε εκτός σπιτιού τα έντομα

απεντόμωση κατσαρίδες
Η απεντόμωση έχει σκοπό την καταπολέμηση των ανεπιθύμητων εντόμων που δημιουργούν προβλήματα και εστίες μόλυνσης σε σπίτια και καταστήματα.

H εισβολή από κατσαρίδες, μύγες, τρωκτικά, κοριούς, κουνούπια κλπ. δημιουργεί σοβαρό κίνδυνο για την υγεία μας αφού πολλές φορές μεταφέρουν επικίνδυνους ιούς.

Έτσι οι απεντομώσεις είναι αναπόσπαστο κομμάτι για κάθε σπίτι, πολυκατοικία, επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, επαγγελματικών χώρων κλπ.


Στόχος κάθε συνεργείου απεντόμωσης δεν είναι μόνο η προσωρινή καταστολή εντόμων και τρωκτικών, αλλά και η διατήρηση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

απεντόμωση κατσαρίδες

Τέλος σε κατσαρίδες, έντομα και τρωκτικά

Ακόμα και αν δεν αντιμετωπίζουμε άμεσο πρόβλημα με έντομα, η πρόληψη μιας απεντόμωσης θα μας γλιτώσει από μια πιθανή εισβολή στο μέλλον. Για κάθε περίπτωση εφαρμόζεται και διαφορετική μέθοδος.
Οι κυριότερες μέθοδοι :
  • Απεντόμωση ψεκασμού χαμηλής πίεσης
  • Απεντόμωση υψηλής πίεσης
  • Νεφελοψεκασμός
  • Απεντόμωση με gel
  • Υποκαπνισμός

Απεντόμωση ψεκασμού με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα αποτελεσματικό ψεκασμό με εντομοκτόνο διάλυμα ακίνδυνο για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Ο ψεκασμός γίνεται σε επιφάνειες, σε γωνίες σε σχισμές και γενικά σε πιθανές εστίες φωλιών. Ότι πρέπει για τις κατσαρίδες.

Απεντόμωση ψεκασμού με μηχάνημα υψηλής πίεσης

Ο ψεκασμός υψηλής πίεσης εφαρμόζεται κυρίως σε αρκετά μεγάλες επιφάνειες όπως αποθήκες, υπαίθριους χώρους και βιομηχανικούς χώρους.
Σε αυτό το είδος απεντόμωσης, το εντομοκτόνο διάλυμα δρα σε συγκεκριμένο είδος εντόμου για το οποίο προορίζεται. Πχ άλλο διάλυμα χρησιμοποιείται για τις κατσαρίδες και άλλο για κοριούς.
απολύμανση σπίτι

Νεφελοψεκασμός

Εφαρμόζεται κυρίως σε βιομηχανικούς χώρους και αποθήκες στην περίπτωση που ο συμβατικός ψεκασμός δεν μπορεί να εφαρμοστεί.
Ο ψεκασμός επιτυγχάνεται με ειδικό μηχάνημα που μετατρέπει το εντομοκτόνο σε καπνό καλύπτοντας ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία με εξαιρετικά αποτελέσματα που διαρκεί για πολύ καιρό.
Πάρε Δωρεάν Προσφορές για Απεντομώσεις

Απεντόμωση με gel

Η απεντόμωση με gel έχει σκοπό τη μεταφορά «μόλυνσης» από το gel από έντομο σε έντομο σαν ιός. Είναι σκεύασμα μη τοξικό και εντελώς άοσμο που δεν  απαιτεί εκκένωση του χώρου κατά την εφαρμογή.
Εφαρμόζεται σε σημεία με μεγάλη επισκεψιμότητα εντόμων και σε σημεία πιθανών φωλιών. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε κατσαρίδες και μυρμήγκια.

Υποκαπνισμός (Fumigation)

Η εφαρμογή του γίνεται σε μορφή αερίου σε καλά στεγανοποιημένο χώρο πάντα παρουσίας  Γεωπόνου ή Χημικού.  Στο σκεύασμα  χρησιμοποιείτε  η φωσφίνη (PH3) στην κατάλληλη θερμοκρασίας επιτυγχάνεται ριζική αντιμετώπιση σε κάθε είδους έντομα σε όλα τα στάδια της εξέλιξης τους. Εφαρμόζεται κυρίως σε αποθήκες με αποθηκευμένα προϊόντα, βιομηχανικούς χώρους κλπ.
Επίσης έχει την ιδιότητα να διαπερνά ξύλινα πατώματα, έπιπλα, ξύλινες οροφές κλπ. ώστε να καταπολεμήσει το σαράκι.

  Πάρε Δωρεάν Προσφορές για Απεντομώσεις


Διαβάστε επίσης: Τοποθέτηση σίτας

TexnitesOnline - Προσφορές για ανακαίνιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE