links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Στην κυκλοφορία δόθηκε το τμήμα της Ιόνιας Οδού από Αμφιλοχία έως την παράκαμψη Άρτας (εικόνες)

Το απόγευμα σε πλήρη κυκλοφορία τα 27 χλμ. από Αμφιλοχία έως Παράκαμψη Άρτας
Η Ιόνια Οδός γίνεται ένας ενιαίος αυτοκινητόδρομος με συνολικό μήκος 182 χιλιόμετρα
http://www.altsantiri.gr/ellada/stin-kykloforia-dothike-tmima-tis-ionias-odou-apo-amfilochia-eos-tin-parakampsi-artas-ikones/Μειώνεται σχεδόν στο μισό η διάρκεια της διαδρομής από τον ανισόπεδο κόμβο Αμφιλοχίας έως και την παράκαμψη Άρτας.
Στην κυκλοφορία από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη παραδόθηκε το τμήμα της Ιονίας Οδού που εκτείνεται από τον ανισόπεδο κόμβο Αμφιλοχίας έως την παράκαμψη Άρτας (Σελλάδες).
Πρόκειται για ένα έργο 27 χιλιομέτρων, κομβικής σημασίας, με την παράδοση του οποίου, η Ιόνια Οδός γίνεται ένας ενιαίος αυτοκινητόδρομος με συνολικό μήκος 182 χιλιόμετρα.
twitter.com/c_spirtzis

Επίσης, με την παράδοση του νέου τμήματος, παρακάμπτονται οι στροφές της περιοχής Μενιδίου, ενώ μειώνεται σχεδόν στο μισό η διάρκεια της διαδρομής από τον ανισόπεδο κόμβο Αμφιλοχίας έως και την παράκαμψη Άρτας.
Έτσι, από 40 λεπτά σήμερα μέσω του υφιστάμενου εθνικού οδικού δικτύου, η διάρκεια της διαδρομής, πλέον, δεν θα ξεπερνά τα 20 λεπτά.
Το σύνολο του τμήματος είναι διπλής κατεύθυνσης, με δύο λωρίδες κυκλοφορίας και μια Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης ανά κατεύθυνση.




http://www.altsantiri.gr/ellada/stin-kykloforia-dothike-tmima-tis-ionias-odou-apo-amfilochia-eos-tin-parakampsi-artas-ikones/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE