links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ε.ο. Αμφιλοχίας – Λευκάδας


Η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας εξέδωσε ανακοίνωση που αφορά τις  προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Αμφιλοχίας – Λευκάδας για την υλοποίηση του έργου «Εργασίες συντήρησης οδοποιίας του Ε.Ο.Δ. Π.Ε. Αιτωλ/νίας».
ΑΡΘΡΟ (1)
Την εκ περιτροπή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων από την 22+000 χ/θ έως την 32+000 χ/θ της Ε.Ο. Αμφιλοχίας – Λευκάδας, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης οδοποιίας (κοπή και κλάδεμα δέντρων, καθαρισνός ερεισμάτων, κ.λπ.) κατά το χρονικό διάστημα από 08/03/2017 έως και 31/03/2017, κατά τις ώρες 07:00΄ έως 19:00΄.
Ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την εργοταξιακή σήμανση των εκτελούμενων οδικών έργων,
Μετά το πέρας των εργασιών τα ανωτέρω τμήματα των Ε.Ο. θα δίνονται εκ νέου στην κυκλοφορία.

ΑΡΘΡΟ (2)
Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας «ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ Δημ. – ΛΙΑΡΟΣ Χαρ. Α.Τ.Ε., Σ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.», ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 9 του Κ.Ο.Κ. εργοταξιακή σήμανση, σε συνδυασμό με την υπ’ αριθμ. ΔΙΠΑΔ/ΟΙΚ/502 από 9/7/2003 απόφαση Υφ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (τεχνική προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων οδικών έργων) και την υπ’αριθ. (4) σχετική εγκεκριμένη μελέτη σήμανσης του έργου.
ΑΡΘΡΟ (3)
Η ισχύς της παρούσας απόφασης έχει ισχύ από την δημοσίευσή της, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν. 2696/1999 Κ.Ο.Κ., την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν. 3862/2010 και την τοποθέτηση της προβλεπόμενης οδικής σήμανσης, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών
ΑΡΘΡΟ (4)
Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας». Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Αστυν. Τμήμα Βόνιτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE