links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

126 κιλά χασίς μετέφερε ο 53χρονος που συνελήφθη στο Ρίβιο (φωτο)

geg-xasis-ribio5
Συνελήφθη, χθες (03-03-2017) το απόγευμα στο Ρίβιο Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας, ένας 53χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης ναρκωτικών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 53χρονο δράστη χθες το απόγευμα στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Αντιρρίου (στο ύψος του Κομποτίου) να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.
Σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν στο όχημά του, δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάθμευσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα.
geg-xasis-ribio4
Το όχημα ακολουθήθηκε και λίγο αργότερα, στο ύψος του Ρίβιου Αιτωλοακαρνανίας, ο 53χρονος οδηγός του οχήματος το εγκατέλειψε και επιχείρησε να διαφύγει πεζός πλην όμως συνελήφθη με τη συνδρομή και αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας και του Σταθμού Τροχαίας Αμφιλοχίας.
Σε έρευνα που έγινε στο παραπάνω αυτοκίνητο, βρέθηκαν στα πίσω καθίσματα και στο χώρο των αποσκευών -106- ανισοβαρείς συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -126- κιλών και -690- γραμμαρίων.
geg-xasis-ribio3Συνολικά κατασχέθηκαν:
  • -126- κιλά και -690- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • μία συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη «σοκολάτα», βάρους -171,58- γραμμαρίων
  • μία συσκευασία με ινδική κάνναβη, βάρους (4,5) γραμμαρίων
  • το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και
  • -2- κινητά τηλέφωνα
geg-xasis-ribio2
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ ο συλληφθείς με την κακουργηματική σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Agriniopress 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE