ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Ανέκδοτα Ημέρας...

Ο σύζυγος κάθεται στον καναπέ στο σαλόνι κάνοντας συνεχώς ζάπινγκ ανάμεσα σε δυο κανάλια όταν από το βάθος ακούγεται η φωνή της συζύγου:
- Τι κάνεις εκεί ρε Δημήτρη, θα την κάψεις την τηλεόραση!
- Τι να κάνω ρε γυναίκα; Αφού βάλανε το μπάσκετ μαζί με την τσόντα και δεν ξέρω ποιο από τα δυο να δω...
Και η γυναίκα απαντά:
- Την τσόντα δες... Μπάσκετ ξέρεις!!!

Μεξικανός κασκαντέρ

 
Μια μεγάλη κινηματογραφική εταιρεία στην Αμερική έχει ολοκληρώσει μετά από δύο χρόνια σκληρής δουλειάς τα γυρίσματα μιας ταινίας γουέστερν .
Κατά τη διάρκεια του μοντάζ ο σκηνοθέτης ανακαλύπτει ότι τους λείπει μία σκηνή με ένα μεξικανό που κοιμάται και κάποια στιγμή θα πρέπει να ξυπνήσει για να παρακολουθήσει δύο καβαλάρηδες που θα περνούν από μπροστά του . Πηγαίνει λοιπόν στο Μεξικό και αρχίζει το ψάξιμο . Μετά από τρεις ημέρες φθάνει έξω από ένα μπαρ όπου βλέπει ένα Μεξικάνο με κατεβασμένο το σομπρέρο να κοιμάται του καλού καιρού . Ενθουσιασμένος που τον βρήκε του λέει :
«Ε φίλε» .
Αφού περνούν είκοσι λεπτά ο Μεξικάνος σηκώνει το σομπρέρο του και ρωτάει αγουροξυπνημένος : «Τι θέλεις ;».
Ο σκηνοθέτης τον ρωτάει : «θέλεις να γίνεις ηθοποιός ;».
Περνάει μισή ώρα ο Μεξικάνος σηκώνει πάλι το σομπρέρο του και ρωτάει : «Πόσα δίνεις ;». «Χίλια δολάρια», του απαντάει ο άλλος .
Περνούν τρία τέταρτα σηκώνει πάλι το σομπρέρο και ρωτάει : «Τι θα κάνω ;». Λέει λοιπόν ο σκηνοθέτης : «Να, θα κοιμάσαι όπως κοιμάσαι τώρα και ξαφνικά θα ακούσεις κάποιους πυροβολισμούς , θα σηκώσεις το σομπρέρο σου και θα παρακολουθήσεις τους δύο καβαλάρηδες όση ώρα θα περνούν από μπροστά σου και μετά θα ξανακοιμηθείς . Όλο αυτό δεν θα σου πάρει πάνω από είκοσι δευτερόλεπτα».
Οπότε ο Μεξικάνος γυρνάει και του λέει : «τι λες ρε φίλε εσύ δεν θέλεις ηθοποιό , κασκαντέρ ζητάς».
 http://www.offsite.com.cy/offsite-categories/anekdoto-tis-imeras?page=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE