ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις ε.ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων και Αμφιλοχίας – Λευκάδας

epi-odos-erga 
Η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήματα της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων και της Ε.Ο. Αμφιλοχίας – Λευκάδας για την υλοποίηση του έργου «Εργασίες συντήρησης οδοποιίας του Ε.Ο.Δ. Π.Ε. Αιτ/νίας»
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
ΑΡΘΡΟ (1)
  1. Την εκ περιτροπή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων στα κάτωθι τμήματα Εθνικών Οδών, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης οδοποιίας:
α) Ε.Ο. Αμφιλοχίας – Λευκάδας, (κοπή – κλάδεμα δέντρων, καθαρισμός ερεισμάτων) από την χ/θ 15+000 έως την χ/θ 32+000,

β) Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, (κοπή – κλάδεμα δέντρων, καθαρισμός ερεισμάτων, επούλωση λάκκων) από την χ/θ 108+000 έως την χ/θ 139+000,
γ) Ε.Ο. Αμφιλοχίας – Λευκάδας (αποκατάσταση ασφαλτοτάπητα), σε όλο το μήκος αυτής,
δ) Ε.Ο. Πρέβεζας – Αγ. Νικολάου (αποκατάσταση ασφαλτοτάπητα), από Αγ. Νικόλαο έως Άκτιο,
ε) Ε.Ο. Αγρινίου – Καρπενησίου, (καθαρισμός τάφρων, τεχνικών) έως την χ/θ  52+400.
  1. Ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την εργοταξιακή σήμανση των εκτελούμενων οδικών έργων, κατά το χρονικό διάστημα από 23/01/2017 έως και 28/02/2017, κατά τις ώρες 07:00΄ έως 19:00΄.
  2. Μετά το πέρας των εργασιών τα ανωτέρω τμήματα των Ε.Ο. θα δίνονται εκ νέου στην κυκλοφορία.
                                                             ΑΡΘΡΟ (2)
Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας «ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ Δημ. – ΛΙΑΡΟΣ Χαρ. Α.Τ.Ε., Σ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.», ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 9 του Κ.Ο.Κ. εργοταξιακή σήμανση, σε συνδυασμό με την υπ’ αριθμ. ΔΙΠΑΔ/ΟΙΚ/502 από 9/7/2003 απόφαση Υφ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (τεχνική προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων οδικών έργων) και την εγκεκριμένη μελέτη σήμανσης του έργου.
ΑΡΘΡΟ (3)
Η ισχύς της παρούσας απόφασης έχει ισχύ από την δημοσίευσή της, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν. 2696/1999 Κ.Ο.Κ., την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν. 3862/2010 και την τοποθέτηση της προβλεπόμενης οδικής σήμανσης, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.
ΑΡΘΡΟ (4)
Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας». Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Agriniopress
ΠΗΓΗ: www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE