links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Ψηφίζουμε όλοι για να πάει ο Giannis στο NBA All Star Game!

giannis-antetokoumpo.jpg
Με το σύνθημα "Vote Greek, Vote Giannis" οι Bucks μας καλούν να ψηφίσουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!
Με post στην επίσημη σελίδα της στο Facebook η ομάδα του Αντετοκούνμπο, Milwaukee Bucks, καλεί τους φιλάθλους να ψηφίσουν τον Γιάννη για να παίξει στο All Star Game του NBA, που θα γίνει στην Νέα Ορλεάνη, στις 19/2.  
Η διαδικασία της ψηφοφορίας άρχισε ανήμερα τα Χριστούγεννα και θα κρατήσει μέχρι τις 16 Ιανουαρίου. Στην ψηφοφορία, οι επιλογές του κοινού θα μετρήσουν κατά 50% στην τελική καταμέτρηση, 25% θα μετρήσουν οι επιλογές των παικτών και άλλο 25% των εκπροσώπων των media. Οι προπονητές θα ψηφίσουν κανονικά για τους 7 αναπληρωματικούς.
Για να βρεθεί ο Αντετοκούνμπο ανάμεσα στους 10 καλύτερους παίκτες του NBA για φέτος μπορούμε να ψηφίσουμε  μέσω της επίσημης σελίδας του ΝΒΑ πατώντας ΕΔΩ  ή του επίσημου application του ΝΒΑ για κινητά, όπου και επιλέγουμε 5 παίκτες για την Ανατολή και 5 για την Δύση.

Ακόμα ευκολότερο είναι να χρησιμοποιήσουμε στους λογαριασμούς μας στα social media την φράση Giannis Antetokounmpo #NBAVOTE

 
Μέσω twitter, είτε με δικό σας tweet, είτε κάνοντας retweet σε κάποιο tweet, είτε με "απάντηση", αρκεί να προσθέσετε το όνομα του παίκτη που θέλετε (στα αγγλικά) και το hashtag #NBAVOTE.
Κάθε tweet μπορεί να έχει μόνο το όνομα ενός παίκτη και οι φίλαθλοι μπορούν να ψηφίσουν μέχρι 10 διαφορετικούς παίκτες τη μέρα.

 
Μέσω Facebook, γράφοντας στον λογαριασμό σας το ονοματεπώνυμο του παίκτη που θέλετε να πάει στο All Star Game, παρέα με το hashtag #NBAVOTE. Κάθε post μπορεί να έχει μόνο το όνομα ενός παίκτη και οι φίλαθλοι μπορούν να ψηφίσουν μέχρι 10 διαφορετικούς παίκτες τη μέρα.
Μέσω Google, γράψτε “NBA Vote All-Star” ή “NBA Vote Team Name” (π.χ: NBA Vote Celtics) και επιλέξετε από τις "κάρτες" που θα σας εμφανιστούν αρχικά την ομάδα που θέλετε και στην συνέχεια τον παίκτη που θέλετε. Μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι 10 διαφορετικούς παίκτες κάθε μέρα.
Ας δώσουμε την ευκαιρία στον Γιάννη, που τον τελευταίο καιρό κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του από την θέση του point guard, να συμμετάσχει στη μεγάλη γιορτή του αμερικανικού μπάσκετ.


via GIPHY
 
ΠΗΓΗ www.thetoc.gr 
 
 
https://vote.nba.com/index.html?iref=asv17_nbacom_HP_US&cid=asv17_nbacom_HP_US##groupA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE