ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Μα ποιος είναι ο μπάρμπας; Μυστήριο με ίδιο κάδρο σε πολλές παλιές ελληνικές ταινίες !!!(ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)


Οι φανατικοί των ασπρόμαυρων ελληνικών ταινιών ίσως το έχουν ήδη παρατηρήσει.
Απολαμβάνοντας τις πρώτες σκηνές της γνωστής ταινίας του 1965 «Υπάρχει και φιλότιμο» ο Μαυρογιαλούρος ψάχνοντας την ομιλία για την Πλατανιά έχει ακριβώς από πάνω του το κάδρο ενός βλοσυρού μουστακαλή που όπως λέει ο Κωνσταντάρας είναι ο αείμνηστος πατέρας του.

Είναι όμως αυτός ή μήπως είναι ο… Χαράλαμπος στο εξίσου θρυλικό «Ο θησαυρός του μακαρίτη» τον οποίο η Γεωργία Βασιλειάδου… θρηνεί μιας και πέθανε από το πολύ φαΐ.
Είναι ο Χαράλαμπος ή μήπως είναι τελικά ο θείος Τάκης της Γκέλυ Μαυροπούλου στο παλαιότερο  «Η κυρία του κυρίου» του 1962;
00-mparmpasVelkontogiannisTo πρόσωπο στο κάδρο είναι το ίδιο και εμφανίζεται λοιπόν σε τρεις ταινίες το 1959, το 1962 και το 1965 που βρήκαμε αρχικά.
Μετά από έρευνα όμως και όπως αναφέρει το 90lepta.com ο μπάρμπας στο κάδρο εμφανίζεται και σε αρκετές ταινίες ακόμα όπως στο «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», στον «Εχθρό του λαού» ακόμα και «Στον αστερισμό της Παρθενου».

Η αποθήκη των στούντιο της Φίνος Φίλμς δεν υπάρχει πλέον για να βρούμε την εξήγηση….  Το 90lepta.com υποθέτει ότι το συγκεκριμένο πορτραίτο βρισκόταν στο “οπλοστάσιο” του σκηνογράφου Μάρκου Ζέρβα (που δούλευε για τη Φίνος φιλμ), επειδή όλες οι συγκεκριμένες ταινίες είναι σε δική του σκηνογραφία. Σε κάποιες εμπλέκεται επίσης και ο Νίκος Τσιφόρος που ήταν γνωστός χιουμορίστας και ίσως έβαλε το χεράκι του κι αυτός.
Δείτε καρέ αλλά και βίντεο από την εμφάνιση του πατρός Μαυρογιαλούρου ή  Χαράλαμπου ή  θείου Τάκη ή όπως τελωσπάντων προτιμάτε…
Στη λύση του μυστηρίου κάποιοι απαντάνε ότι μπορεί να είναι ο ηθοποιός Βελλισάριος Κοντογιάννης  με μικρή παρουσία σε πολλές όμως ελληνικές ταινίες.

01-HKyriaToyKyrioy 01-O8hsayrosToyMakarith 01-OKlearxosHMarinaKaiOKontos 01-YparxeiKaiFilotimo 05-AsterismosThsPar8enou 66g76q

 
ΠΗΓΗ: thecaller.gr
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ : radioaetos.com
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE