links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Παρεμβάσεις στα σημεία καρμανιόλα από Αμφιλοχία-Λευκάδα


Το Εθνικό οδικό δίκτυο Αμφιλοχία –Λευκάδα και Πρέβεζα είναι  επικίνδυνο για τη ζωή των οδηγών. Τα τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς και νεκρούς είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. 
Πρόκειται για οδικό δίκτυο χαραγμένο εδώ και δεκαετίες, χωρίς ουσιαστικές συντηρήσεις, με αποτέλεσμα να μην ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες. 
Είναι τεράστιος ο όγκος των αυτοκινήτων που διέρχονται καθημερινά γιατί το συγκεκριμένο δίκτυο συνδέει 7 νομούς!
Έχει επίσης πολλές  επικίνδυνες στροφές, μια μόνο λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, χωρίς να υπάρχει σε κανένα σημείο διαχωριστική νησίδα, με παντελή έλλειψη φωτισμού σε πολύ επικίνδυνα σημεία, ενώ έχουν φθαρεί και σε πολλά σημεία και  δεν φαίνονται οι διαχωριστικές γραμμές ιδιαίτερα σε επικίνδυνες στροφές.
Η ποιότητα του οδοστρώματος σε πολλά σημεία και οι διάσπαρτες λακκούβες το καθιστούν ακόμη πιο επικίνδυνο . Για όλους αυτούς τους λόγους η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, πέραν του ότι είναι σε εξέλιξη η συντήρηση του ενικού δικτύου της Αιτ/νίας, θα δώσει ιδιαίτερη  προσοχή, όπως δηλώνει στο agriniosite.gr ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Λύτρας στα σημεία καρμανιόλα από Αμφιλοχία-Λευκάδα.

Πέρα από την σήμανση θα εξεταστούν κυρίως οι κλήσεις των επικίνδυνων στροφών και θα γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις οι οποίες θα ξεκινήσουν μέσα στον Ιανουάριο του 2017.
 
agriniosite.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE