links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Ομιλία Κουτσούμπα στο Αγρίνιο, περιοδεία στην Αμφιλοχία και άλλες δράσεις του ΚΚΕ

-koutsoumpas-kke Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τομεακής Οργάνωσης της Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου θα λάβει χώρα  πολιτική συγκέντρωση στο Αγρίνιο, στο Κέντρο ΕMILEON, με ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα. Δόθηκε επίσης στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των δράσεων του επόμενου διαστήματος. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Οι Τομεακές Οργανώσεις της Αιτ/νιας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ αναπτύσσουν πολιτική δραστηριότητα, τις προσεχείς ημέρες με περιοδείες σε χώρους δουλειάς και συνοικίες.
Η πολιτική δραστηριότητα θα κορυφωθεί το Σάββατο 3/12, με μεγάλη πολιτική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο, στο Κέντρο ΕMILEON, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.
Το πρόγραμμα περιοδειών περιλαμβάνει:

  • Την Τρίτη 22/11, η ΚΟΒ Τοπικής Διοίκησης Αγρινίου οργανώνει περιοδεία, στις 11:00, στην ΔΥΟ Αγρινίου & τις υπηρεσίες του Δήμου, με επικεφαλής τον Τίμο Παπανικολάου, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.
Τετάρτη 23  Νοέμβρη
Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου
  • Η ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αγρινίου οργανώνει περιοδεία στα καταστήματα «JUMBO», «MONAMI», ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ & στα Σούπερ Μάρκετ της πόλης στις 15:00, με επικεφαλής τον Πάνο Πατούλα, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

  • Η ΚΟΒ Αμφιλοχίας οργανώνει περιοδεία, στις 10:00, στο Δημαρχείο, στο Κέντρο Υγεία, στο Λύκειο και Γυμνάσιο Αμφιλοχίας, με επικεφαλής την Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτ/νίας του ΚΚΕ.

Πέμπτη 24 Νοέμβρη
  • Η ΟΒ ΑΕΙ Αγρινίου της ΚΝΕ οργανώνει περιοδεία, στις 11:00, στο ΑΕΙ με επικεφαλής τον Χρήστο Τριάντη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Η ΟΒ Εργαζομένων Αγρινίου της ΚΝΕ οργανώνει περιοδεία, στις 15:00, στις Σχολές Κατάρτισης του ΟΑΕΔ, με επικεφαλής τον Χρήστο Τριάντη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Η ΚΟΒ Αγρίνιου οργανώνει περιοδεία, στις 18:30, στην συνοικία Αγ. Γεωργίου, με επικεφαλής τον Γιώργο Καραΐσκο, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟΒ Αμφιλοχίας οργανώνει περιοδεία, στις 10:00, στα εμπορικά καταστήματα της Αμφιλοχίας, με επικεφαλής την Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτ/νίας του ΚΚΕ.
Παρασκευή 25 Νοέμβρη
  • Η ΚΟΒ Υγείας Αγρινίου οργανώνει περιοδεία, στις 12:00, στο Νοσοκομείο, με επικεφαλής το Βασίλη Θεοδωρόπουλο, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟΒ ΕΒΕ Αγρινίου οργανώνει περιοδεία, στις 18:00, στα εμπορικά καταστήματα της πόλης, με επικεφαλής την Αλεξάνδρα Λαμπροκωστοπούλου, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτ/νίας του ΚΚΕ.
Κυριακή 27 Νοέμβρη
  • Η ΚΟΒ Τριχωνίδας οργανώνει περιοδεία, στις 10:00 στο Καινούργιο, με επικεφαλής τον Νίκο Φλώρο μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟΒ Θέρμου οργανώνει περιοδεία , στις 10:00 στο Θέρμο, με επικεφαλής τον Θανάση Καραγιάννη Γραμματέα της ΚΟΒ Θερμού.
Πηγή www.agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE