ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

Ανέκδοτο: Συνέδριο ροκάδων και γκρινιάρα σύζυγος!!!

Ήταν κάποτε τρεις ροκάδες, ο Γιώργος, ο Αλέξης και ο Χρήστος

Από τα νιάτα τους γούσταραν την ροκ, πήγαιναν σε συναυλίες  και την βάζανε πάνω από όλα. Τα χρόνια όμως πέρασαν, η πραγματική ροκ που γραφόταν σε βρώμικα υπόγεια και από ακόμα πιο βρώμικα χέρια χάθηκε (μεταφορικά μιλώντας, κάποτε η ροκ δεν ήταν απλά μουσική αλλά τρόπος ζωής). Την θέση της πήρε μια ξεπουλημένη μορφή την οποία οι τρεις φίλοι δεν αποδέχονταν.

Με τα πολλά, τα χρόνια πέρασαν ο καθένας συνέχισε την ζωή του, έκανε οικογένεια και έγινε πιο καθώς πρέπει και από τους καθώς πρέπει.


Ωστόσο μια μέρα, ο Γιώργος έμαθε πως θα γίνει μια μεγάλη συνάντηση ροκάδων στην εξοχή, σε ένα από τα παλιά στέκια της παρέας. Η φλόγα μέσα του άναψε και αποφάσισε να πάει, αλλά όχι μόνος. Είπε και στον Αλέξη και τον Χρήστο πως πρέπει να πάνε, το οφείλουν στον εαυτό τους. Και οι τρεις αποφάσισαν να πάνε, ωστόσο ο Χρήστος είχε ένα πρόβλημα, η γυναίκα του δεν σήκωνε κουβέντα, σκέφτηκε πως εκεί εκτός από μουσική και ποτά θα έχει και λυσσάρες ροκούδες που θα κάνανε ένα σωρό όργια.


Έτσι ο Γιώργος και ο Αλέξης ξεκίνησαν για την εξοχή χωρίς τον Χρήστο. Όταν έφτασαν εκεί όμως , είδαν προς έκπληξη τους πως ο Χρήστος τους περίμενε εκεί, είχε στήσει ήδη την σκηνή και είχε έτοιμο το βαρέλι με την μπύρα.  Με απορία είπαν:


-Καλά ρε εσύ δεν είπες πως δεν θα έρθεις εξαιτίας της γυναίκας σου;


-Ναι, αλλά το μεσημέρι που γύρισα από την δουλειά, η γυναίκα μου με περίμενε σπίτι ντυμένη πρόστυχα (πίστευε πως θα τον κάνει να ξεχάσει την συγκέντρωση ροκάδων), μου είπε να την δέσω με χειροπέδες στο κρεβάτι και να κάνω ότι θέλω


-Ε και τι έγινε;


-Θα την λύσω όταν γυρίσω πίσω….


https://lh6.googleusercontent.com/-IQBePLdhDTs/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAABs/Nv5MGQXLUfw/photo.jpg?sz=104

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE