ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016

Αυτό ήταν το ''τελευταίο'' καλοκαίρι για την Αμφιλοχία....


Είναι πλέον κάτι σαν αστικός μύθος… Ότι δηλαδή υπήρξαν τρομερές πιέσεις από φορείς της Αμφιλοχίας, ώστε να μην δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα της Ιόνιας Οδού Κουβαράς – Κόμβος Αμφιλοχίας πριν τη λήξη του καλοκαιριού.
Κάτι που κατ΄άλλους θα μπορούσε να συμβεί εντός του Αυγούστου. Μοιάζει δε με θεωρία συνωμοσίας το σχόλιο που ακούγεται ότι είναι επίπεδο το σημείο όπου παρατηρήθηκε… καθίζηση… λίγο πριν τον ανισόπεδο κόμβο Αμφιλοχίας…
Όπως και να χει, του χρόνου τα πράγματα θα είναι διαφορετικά… Η Ιόνια Οδός θα είναι πραγματικότητα και οι εκδρομείς δεν θα παιρνούν από την πόλη της Αμφιλοχίας.
Και αν το κράτος είχε πιέσει λίγο τα πράγματα για την ολοκλήρωση και του Άκτιο – Αμβρακία, τότε η Αμφιλοχία θα γίνονταν ήδη από το επόμενο καλοκαίρι terra incognita. Toυ χρόνου το καλοκαίρι από την Αμφιλοχία θα διέρχονται μόνο όσοι πηγαίνουν προς Λευκάδα – Πρέβεζα, αφού το Άκτιο – Αμβρακία μάλλον δεν θα έχει προλάβει να ολοκληρωθεί.

Και ελπίζουμε πως θα είναι και το τελευταίο.

Εκτός και αν στην Αμφιλοχία φροντίσουν να δώσουν στους διερχόμενους λόγους για τους οποίους πραγματικά θα αξίζει κανείς να κάνει μια στάση στην πόλη τους!

http://www.agrinioculture.gr/2016/08/16/afto-itan-to-telefteo-kalokeri-gia-tin-amfilochia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE