ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

Υπέστη διπλό κάταγμα στις διακοπές της από επίθεση τράγου!!

Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από τράγο στο Καστελόριζο
Με διπλό κάταγμα στο δεξί πόδι και μια ταλαιπωρία άνευ προηγουμένου, πλήρωσε τελικά την... οργή του τράγου που κυκλοφορούσε στα στενά σοκάκια του Καστελλόριζου ανεξέλεγκτος, μια γυναίκα που είχε μεταβεί με τον σύζυγό της για διακοπές στη Ρόδο.
Μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ η κα Μαρία Μαρίνογλου, η οποία διαμένει στο νησί της Λέρου, επισήμανε ότι η δοκιμασία που έζησε ήταν εφιαλτική και ξεκαθάρισε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου:
«Πηγαίνουμε τα τελευταία 7 χρόνια σε αυτό το πανέμορφο νησί μας. Μένουμε μόνιμα στη Λέρο με τον σύζυγό μου. Θεωρώ το Καστελόριζο το πιο ασφαλές μέρος του κόσμου. Έτσι βγήκαμε βόλτα στα σοκάκια του σε μια όμορφη διαδρομή που μας αρέσει να απολαμβάνουμε.

Ο τράγος (που τον είδαμε πράγματι με τα μάτια μας) μου επιτέθηκε πισώπλατα. Με έριξε κάτω και με χτύπαγε με μανία. Αν δεν ήταν εκεί ο σύζυγός μου να μπει μπροστά να τον χτυπήσει και να υποχωρήσει, θα μπορούσε να με είχε σκοτώσει.
Μου προκάλεσε διπλό κάταγμα. Αναγκαστήκαμε να μεταφερθούμε στο Κας, απέναντι στην Τουρκία, για να βγάλουμε ακτινογραφία.
Μας εξυπηρέτησαν οι άνθρωποι, μας περίμενε ασθενοφόρο εκεί.  Δεν μας έσωσε κανένας ιερέας, όπως γράφτηκε. Αντίθετα, μάθαμε ότι την προηγούμενη μέρα και ο ιερέας δέχθηκε επίθεση από τον τράγο. Ήταν μια σκληρή δοκιμασία – κατέληξε η ίδια και θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου!.»
πηγή: rodiaki
αναδημοσίευση: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE