ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

Η Αμφιλοχία, αλλά και όλη η Μεσόγειος από ελικόπτερο

Η Αμφιλοχία από το ελικόπτερο του www.tripinview.com
Όλη την ελληνική ακτογραμμή παρουσιάζει η πρώτη επίσημη έκδοση της διαδικτυακής πλατφόρμας  στο www.tripinview.com.

(Στην κεντρική σελίδα κλικαρουμε στο - αναζήτηση & χάρτες, γράφουμε που θέλουμε να μας πάει, η πατάμε σε κάποιο σημείο του χάρτη όπου υπάρχει κόκκινη γραμμή και καλό ταξίδι...)
Εκτός την Ελλάδα  το tripinview   παρουσιάζει επίσης τις ακτογραμμές της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Μάλτας και της Ιταλίας.

Το tripinview είναι μία καινοτόμος πλατφόρμα, σε παγκόσμιο επίπεδο και προσφέρει, για πρώτη φορά, γεωδαιτημένα (geo-tagged) εναέρια βίντεο και αεροφωτογραφίες από ελικόπτερο, που προβάλλονται πάνω σε χάρτη, ενώ το οπτικό υλικό συνοδεύεται από χρήσιμες πληροφορίες και από πρωτότυπη μουσική.
Η ομάδα του tripinview έχει ήδη ολοκληρώσει την κινηματογράφηση και την φωτογράφιση με ελικόπτερο των ακτογραμμών της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Μάλτας και της Ιταλίας και σύντομα ολοκληρώνεται η Τουρκία και η Κροατία, που θα παρουσιαστούν στην επόμενη έκδοση της πλατφόρμας.
Με τη χρήση των εργαλείων αναζήτησης ο επισκέπτης του www.tripinview.com έχει την δυνατότητα να «πετάξει» πάνω από τους παραθαλάσσιους προορισμούς που τον ενδιαφέρουν, να εξερευνήσει την ευρύτερη περιοχή, να ανακαλύψει και να δει τα ξενοδοχεία της περιοχής, όπως ακριβώς είναι.

Στην πρώτη επίσημη έκδοση του tripinview έχουν προστεθεί πολλές νέες δυνατότητες, οι οποίες επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν τις ακτογραμμές, όπως μεταξύ άλλων:

- Area Scan: Για αυτούς που δεν γνωρίζουν το ακριβές όνομα μίας περιοχής μπορούν να «σαρώσουν» (scan) μία μεγαλύτερη περιοχή, λαμβάνοντας αποτελέσματα για την ευρύτερη γεωγραφική έκταση. Φυσικά, αν ο επισκέπτης του tripinview γνωρίζει την περιοχή που θέλει να επισκεφθεί, αρκεί να χρησιμοποιήσει την κλασσική αναζήτηση ή να επιλέξει την περιοχή μέσω του καταλόγου. Γράφοντας το όνομα του προορισμού θα δει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, Video και πληροφορίες.

- Useful Data: Για κάθε περιοχή υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες, όπως γεωγραφικές, ιστορικές και μετεωρολογικές, καθώς και πληροφορίες ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του κάθε ταξιδιώτη. Για παράδειγμα οι κάτοχοι σκαφών θα βρουν τα αγκυροβόλια της περιοχής, ενώ οι λάτρεις των θαλάσσιων αθλημάτων θα βρουν στοιχεία για την μέση ηλιοφάνεια ή την ταχύτητα του ανέμου ανά εποχή κι έτσι θα μπορούν να σχεδιάσουν καλύτερα τις διακοπές τους.

- Personalized Photo Collections: Με μία απλή διαδικασία εγγραφής (email ή facebook) ο κάθε χρήστης μπορεί να δημιουργήσει τις δικές του συλλογές φωτογραφιών, με φωτογραφίες από το tripinview και να τις μοιραστεί στα Social Media της επιλογής του.

Σε επόμενες εκδόσεις του το Tripinview θα παρουσιάσει οπτικό περιεχόμενο και πληροφορίες για χειμερινούς προορισμούς, ποτάμια, λίμνες, μεγάλες πόλεις και άλλα σημεία ενδιαφέροντος για τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου. 
Πηγή ανάρτησης www.tovima.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE