ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

Στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες – Οι δηλώσεις των βουλευτών της ΑιτωλοακαρνανίαςΜε χρονοκαθυστέρηση για άλλη μία φορά δόθηκαν στη δημοσιότητα οι δηλώσεις πόθεν έσχες των βουλευτών και ευρωβουλευτών πρώην και νυν. 
 Πρόκειται για τις δηλώσεις που έγιναν το 2013 και αφορούν τα εισοδήματα του 2012 και οι οποιες αναρτώνται στην ιστοσελίδα της Βουλής. Οι δηλώσεις πόθεν έσχες θα παραμείνουν αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Βουλής για ένα μήνα και συγκεκριμένα έως τις 10 Ιουνίου του 2016.
Το ερώτημα είναι πότε θα υπάρξει επιτέλους μεγαλύτερη ταχύτητα στη δημοσιοποίηση και τον έλεγχο των στοιχείων αυτών, αλλά και πότε θα δίδονται σε μία μορφή πιο εύχρηστη ώστε το κοινό να ελέγχει το ίδιο αυτούς που καθορίζουν το μέλλον του.

Δείτε αναλυτικά κάνοντας κλικ τα πόθεν έσχες των βουλευτών της Αιτωλοακαρνανίας (σημειώση: αφορά τα εισοδήματα του 2012 και έτσι υπάρχουν οι Ν. Φούντα, Δ. Σταμάτης, Σ. Γιαννακά και Θ. Μωραίτης που δεν είναι πια βουλευτές, ενώ δεν περιλαμβάνεται ο νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που εκλέχθηκε το 2015 Δ. Κωνσταντόπουλος)

Γιώργος Βαρεμένος
Μαρία Τριανταφύλλου
Κώστας Καραγκούνης
Μάριος Σαλμάς
Σταμάτης Δημήτρης
Θάνος Μωραϊτης
Γιαννακά Σοφία
Μωραίτης Νίκος
Νίκη Φούντα
Κώστας Μπαρμπαρούσης


 http://www.agrinioculture.gr/2016/05/11/sti-dimosiotita-ta-pothen-esches-i-dilosis-ton-voulefton-tis-etoloakarnanias/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE