links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Αμφιγάλ. Ένα από τα μεγαλύτερα τυροκομεία στη χώρα!


Αμφιγάλ
 Ολοκληρώνεται το έργο και άμεσα θα τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία
Τεράστιο το όφελος για τους παραγωγούς γάλακτος
Στο τελικό στάδιο της κατασκευής του βρίσκεται το εργοστάσιο τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων της ΑΜΦΙΓΑΛ στην Αμφιλοχία, το οποίο σε λίγο καιρό θα μπει στην παραγωγή.
Αρχικά θα υπάρξει μια δοκιμαστική περίοδος, η οποία θα αναδείξει τις δυνατότητες του εργοστασίου, η κατασκευή του οποίου είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας αναβάθμισης της κτηνοτροφικής παραγωγής στην περιοχή της Αμφιλοχίας, που αποτελεί και μια από τις βασικές προτεραιότητες του δημάρχου Απόστολου Κοιμήση. Η ΑΜΦΙΓΑΛ συγκεντρώνει γάλα από τους παραγωγούς, το οποίο διαθέτει σε γαλακτοκομικό εργοστάσιο της Ηπείρου προκειμένου να οργανώσει το δικό της δίκτυο με τους κτηνοτρόφους και να είναι έτοιμη να βγει στην παραγωγή.
Συγχρόνως οι κτηνοτρόφοι απολαμβάνουν τα προνόμια που θα τους παρέχονται για όσο θα διαρκέσει η συνεργασία τους με την ΑΜΦΙΓΑΛ, όπως είναι οι φθηνότερες ζωοτροφές, ενώ στο άμεσο μέλλον θα εκδοθεί και η κάρτα παραγωγού, με την ενδεχόμενη τραπεζική συνεργασία, με την οποία θα εξασφαλίζεται έκπτωση σε συμβεβλημένα καταστήματα κτηνοτροφικών εφοδίων.

Το μεγάλο στοίχημα είναι η ομαδοποίηση και η συνεργασία των κτηνοτρόφων που ακόμα δεν βρίσκονται σε καλό σημείο...
 
Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 19/02 σε όλα τα περίπτερα του νομού ή εναλλακτικά μπορείτε να γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη ή ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας. Πληροφορίες στο info@aixmi-news.gr ή στο τηλ. 26310 22793

 ΑΙΧΜΗ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE