links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ στο Αγρίνιο 6 & 7 Σεπτεμβρίου.

Το 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στο Αγρίνιο θα ανοίξει τις πύλες του για άλλη μια χρονιά στο Παπαστράτειο Γυμνάσιο με τις εκδηλώσεις φέτος να είναι δύο ημέρες, τη Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου

21:15 Μουσικό αφιέρωμα στα 50 χρόνια Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή με καλλιτέχνες του Αγρινίου που συμμετείχαν τα προηγούμενα χρόνια στις εκδηλώσεις του φεστιβάλ.

Ομιλία από τον Ανδρέα Ζάγκα μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ και γραμματέας του ΤΣ Αιτωλοακαρνανίας.


Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τους Διονύση Τσακνή και τα "Κίτρινα Ποδήλατα"

Λαϊκό γλέντι με τους Σωτήρη Γκεβεντζέ (τραγούδι), Ανδρέα Φούκα (τραγούδι), Κάρπο Κουτσούμπα (μπουζούκι-τραγούδι), Χριστίνα Κορκοντζέλου (πιάνο-τραγούδι), Νεκτάριο Αποστολιώτη (κιθάρα-πλήκτρα), Αλέκο Στασινό (μπάσο), Κώστα Φραγκάκη (τύμπανα).


Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου

20:45 Αφηγηματική παρουσίαση με τίτλο «Πατρίδα Κατεχόμενη» για τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού σε επιμέλεια της Αντωνίας Χειμαριώτη.

21:15 Ομιλία από τη Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθήνας.


Συναυλία με τον Γιώργο Μεράντζα, ο οποίος βρέθηκε και στο πρώτο φεστιβάλ στο Αγρίνιο.

Παραδοσιακό δημοτικό γλέντι με τους Χριστίνα Τσουραπούλη και Θοδωρή Κουτσουπιά στο τραγούδι και τους μουσικούς Άγγελο Σταθόπουλο (κλαρίνο), Βασιλική Μήτσου (βιολί), Παναγιώτη Μήτσο (λαούτο) και Μάκη Φεγγούλη (κρουστά).

Στο χώρο του φεστιβάλ θα λειτουργήσουν και τις δύο ημέρες βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Σύγχρονη Εποχή, έκθεση με θέμα "Η ιστορία του καπνεργατικού κινήματος στο Αγρίνιο", στέκι μαθητών, παιδότοπος.

Home



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE