Ένα εντελώς διαφορετικό μεζεδάκι, ή/ Ορεκτικό αν προτιμάτε με απίθανο συνδυασμό γεύσεων που δένουν μεταξύ τους υπέροχα και προσφέρουν μοναδική ισορροπία στον ουρανίσκο. Εξαιρετικά εύκολο να το φτιάξετε και με Μοναδική γεύση.
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Περνάμε πρώτα τα μπαστουνάκια μοτσαρέλας όπου τα έχουμε κόψει σε μέγεθος 1 δαχτύλου από το αλεύρι,
- μετά από το αβγό
- και στη συνέχεια παίρνουμε ένα μέρος φύλλο Καταίφι όπου το έχουμε αφρατέψει με τα χέρια μας
- και τυλίγουμε.
- Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουνε τα υλικά μας.
- Τώρα αν θέλουμε να τα τηγανίσουμε ζεσταίνουμε καλά σε αντικολλήτικό τηγάνι, καλαμποκέλαιοκαι τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν καλά και από τις 2 πλευρές. Αν θέλουμε να αποφύγουμε το τηγάνι απλά τα αλείφουμε με λιωμένο βούτυρο και τοποθετούμε σε ταψάκι με λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα μέχρι να ροδίσουν καλά.
- Τα περιχύνουμε με ζεστό μέλι
- και τέλος τα πασπαλίζουμε με φιστίκι Αιγίνης.
- Τρώγονται ζεστά με παγωμένη μπυρίτσα και Καλή Παρέα. Καλή Επιτυχία και καλή σας όρεξη.
Source: www.syntagestisgogos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου