links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Αναδιώτης: «Είμαι υπέρ του να επανέλθει η μαθητική στολή στα σχολεία» (vid)

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ Συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha "Happy Day" έδωσε ο ευρωβουλευτής της Νίκης, Νίκος Αναδιώτης, μιλώντας για τη αμοιβή του στην Ευρωβουλή, αλλά και για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. 

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Αναδιώτης αναφέρθηκε και στο τρίτο φύλο, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψουν οι μαθητικές στολές στα σχολεία.

"Δέχομαι κριτική όταν λέω ότι δεν αποδέχομαι το τρίτο φύλο. Ο άνθρωπος γεννήθηκε με δύο φύλα και δεν αποδέχομαι περισσότερο αριθμό από αυτό. Υπερασπίζομαι την άποψη μου ότι το δικαίωμα του παιδιού να μεγαλώνει με μητέρα και πατέρα, είναι πολύ σπουδαίο και πρέπει να το υπερασπιστούμε. Θα έλεγα, επίσης, ότι τα παιδιά στο σχολείο θα ήθελα να έχουν ίδια αμφίεση. Δεν νομίζω ότι είναι ωραία εικόνα να βλέπουμε 13χρονα κορίτσια με κοντά μπλουζάκια, με έξω την κοιλιά τους. Απορώ πώς δεν κρυώνουν, μία αμφίεση που δεν ταιριάζει στην ηλικία τους", τόνισε.

"Δεν ξέρω αν η κοινωνία είναι έτοιμη να επανέλθει σε παλαιότερα έτη, να φορούν όλα τα παιδιά μια μαθητική στολή. Δεν ξέρω αν θα έκανε κακό αυτό στην κοινωνία. Θα έκανε σε όλους διακριτή την ηλικία τους. Θα καταλάβαινες πως αυτή είναι μια μαθήτρια", συμπλήρωσε.

Όταν ρωτήθηκε για την αμοιβή του ευρωβουλευτή, είπε: "Η αμοιβή μου ως ευρωβουλευτής είναι παραπάνω από του μέσου Έλληνα. Δεν θα αλλάξουμε τρόπο ζωής σαν οικογένεια γιατί σήμερα είσαι, αύριο δεν είσαι. Ρώτησα τη σύζυγό μου αν θα πάμε τα παιδιά μας σε ιδιωτικό σχολείο και ήταν αρνητική. Θα ήταν δύσκολο για τα παιδιά να διαχειριστούν μία αλλαγή ξανά στη ζωή τους. Δηλαδή να ανέβουμε βιοτικό βιοτικό και μετά ξαφνικά να γυρίσουμε πάλι πίσω".

Όπως παραδέχθηκε, μετά την εκλογή του συζήτησε με τη σύζυγό του το ενδεχόμενο να μετακομίσουν οικογενειακώς μόνιμα στις Βρυξέλλες. "Μας πέρασε από το μυαλό με τη σύζυγό μου να πάμε όλοι μαζί στις Βρυξέλλες αλλά αποφασίσαμε από κοινού με τη Βασιλική ότι τα προτερήματα που θέλουμε να έχουμε σαν ζωή και σαν οικογένεια είναι στο Αίγιο. Θα ξεκινήσουμε έτσι κι έχει ο Θεός".

Δείτε εδώ το βίντεο... 

Source: www.thetoc.gr


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE