links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Δώρα από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Βαρετάδας στα παιδιά με την έναρξη της σχολικής χρονιάς (pics)

Μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία έλαβε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βαρετάδας του Δήμου Αμφιλοχίας, Φίλιππος Κοτσώρης, ο οποίος αποφάσισε να αγοράσει σχολικά είδη αλλά και παιχνίδια για παιδιά του χωριού, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός στο Δημοτικό Σχολείο Βαρετάδας και στο πλαίσιο αυτής ο πρόεδρος του χωριού θα παραδώσει στα παιδιά τετράδια, μολύβια, στυλούς, μαρκαδόρους, αλλά και παιχνίδια μεταξύ των οποίων μπάλες, ρακέτες, χούλα χουπ και άλλα πολλά.

Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι να επιστρέψει το χαμόγελο στα παιδιά που θα έχουν μπροστά τους μία καινούργια σχολική χρονιά.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονταν τις προηγούμενες ημέρες οι εργασίες στο σχολείο ώστε αυτό να είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί τους μαθητές. Σημειώνεται ότι η παιδική χαρά του χωριού δεν έχει λάβει ακόμη την πιστοποίησή της και γι’ αυτό ο κ. Κοτσώρης με σχετική του ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης εφιστά την προσοχή.

Δείτε φωτογραφίες από τα σχολικά είδη και τα παιχνίδια που προμηθεύθηκε και θα δωρίσει στα παιδιά, όπως και από την εικόνα που παρουσιάζει πλέον το σχολείο:

 

Source: karvasaras.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE