links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Τραγωδία στα Πετσάλια Πατιοπούλων: 58χρονος πατέρας χάνει τη ζωή του σε ανατροπή Τρακτέρ

Μια αβάσταχτη τραγωδία σημειώθηκε στον μικρό οικισμό Πετσάλια της Τοπικής Κοινότητας Πατιοπούλων του Δήμου Αμφιλοχίας, χθες το βράδυ της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου, όταν ένας 58χρονος πατέρας τριών ενήλικων παιδιών βρήκε τραγικό θάνατο σε ένα δυστύχημα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.

Ο 58χρονος Θεόδωρος Νταλιάννης, γνώριμος και αγαπητός στην περιοχή, χειριζόταν το τρακτέρ του σε μια αγροτική εργασία, όταν συνέβη το μοιραίο. Το βαρύ όχημα, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ανατράπηκε, καταπλακώνοντας τον άτυχο άνδρα και αφήνοντάς τον αβοήθητο.


Η οικογένειά του, σύμφωνα με πληροφορίες του e-maistros.gr ανήσυχη για την απουσία του, ξεκίνησε αναζητήσεις. Ήταν γύρω στις 19:40, όταν το σκηνικό της φρίκης αποκαλύφθηκε, ο 58χρονος βρέθηκε παγιδευμένος κάτω από το αναποδογυρισμένο τρακτέρ του. Η αγωνία και οι ελπίδες για τη ζωή του γρήγορα έσβησαν, καθώς τα σωστικά συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άρτας που έφτασαν στο σημείο, απεγκλώβισαν τον άτυχο άνδρα, αλλά ήδη ήταν αργά.

Ο Θεόδωρος Νταλιάννης διακομίστηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η τραγωδία αυτή αποτελεί μία θλιβερή υπενθύμιση του κινδύνου που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι άνθρωποι που εργάζονται στη γη, δίνοντας μάχη με τη φύση και τα μέσα που χρησιμοποιούν.

Οι έρευνες για τα αίτια της ανατροπής συνεχίζονται, καθώς οι Αρχές προσπαθούν να ρίξουν φως στις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Source: e-maistros.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE