links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Λουτρό με τη συμμετοχή 4 Πολιτιστικών Συλλόγων


Αύριο, Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου από τις 9.00 έως 13.00, στο Αγροτικό ιατρείο Λουτρού θα γίνει τακτική εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει το πολιτιστικό κέντρο Λουτρού και περιχώρων με την υποστήριξη του Γ.Ν Αιτωλοακαρνανίας – Νοσηλευτική Μονάδα – Τμήμα αιμοδοσίας και τη συνεργασία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου.


Στην αιμοδοσία αυτή συμμετέχουν για δεύτερη φορά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπούκας το Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελακίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάμπου Αμφιλοχίας

Μετά το πρώτο επιτυχημένο εγχείρημα συνεργασίας των πολιτιστικών φορέων της περιοχής μας για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης είμαστε αισιόδοξοι ότι θα παγιωθεί και θα διευρυνθεί αυτή η δραστηριότητα.

Οι σύλλογοι εργάζονται σε αυτήν την προσπάθεια να αναδείξουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη σε όλους όσοι έχουν ανάγκη. Τονίζουμε ιδιαίτερα ότι την περίοδο μετά το καλοκαίρι οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες. 

Καλούμε λοιπόν,τους αιμοδότες αλλά και όλους όσοι θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία της προσφοράς αίματος να στηρίξουν την προσπάθεια και να προσέλθουν στη διαδικασία.

Πηγή: e-maistros.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE