links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

Το πρώτο #1 Amvrakia Music Festival είναι εδώ... Στις 16 και 17 Αυγούστου η μουσική θα γίνει ένα με τη φύση...


Το #1 πρώτο Amvrakia Music Festival είναι εδώ!
 
Στην καρδιά του καλοκαιριού, στις 16 και 17 Αυγούστου η μουσική θα γίνει ένα με τη φύση...  
 
Σε ένα μέρος που για πολλούς είναι άγνωστο, μια ειδυλλιακή τοποθεσία, μια ανάσα δίπλα από τη Λίμνη Αμβρακία, στο άλλοτε - εγκαταλελειμμένο πια - στρατόπεδο Ψαρογιάννη που μετατρέπεται για τις ανάγκες του διημέρου σε εστία πολιτισμού, η μουσική ντύνει με νότες και ήχους την ομορφιά της φύσης...

Μια ιδέα, μια πρωτοβουλία από τους διοργανωτές, μια πρωτοποριακή δράση, ένα πολύχρωμο φεστιβάλ ήρθε να ταράξει τα δεδομένα και να απογειώσει το καλοκαίρι μας στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας. Εκεί που η φύση ανοίγει την αγκαλιά της απλόχερα, κάτω από τα ελαιόδενδρα και δίπλα από τη λίμνη, ένα υπέροχο τοπίο περιμένει τους επισκέπτες να το ανακαλύψουν για πρώτη φορά...


Το φεστιβάλ θα πλαισιώσουν αγαπημένοι καλλιτέχνες που με τη φωνή τους θα μας ταξιδέψουν την φαντασία, θα μας θυμήσου στιγμές της ανέμελης παιδικής μας ζωής και σε συνδυασμό με τη φύση θα μας συμπαρασύρουν σε μια μοναδική και συναρπαστική εμπειρία. 

ΓΚΙΝΤΙΚΙ 
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
ΕΘΙΣΜΟΣ

Στις 16 Αυγούστου, πρώτη μέρα του Amvrakia Music Festival θα ανεβούν στη σκηνή οι καλλιτέχνες, με σειρά εμφάνισης: Εθισμός, Παύλος Παυλίδης και Γκίντικι.

Tη δεύτερη μέρα, στις 17 Αυγούστου θα εμφανιστούν οι: Εισβολέας, Σωκράτης Μάλαμας με  την Ιουλία Καραπατάκη.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ
ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ

INFO

ΠΟΥ + ΠΩΣ 

Ο χώρος που θα διεξαχθεί το φεστιβάλ είναι ο χώρος όπου βρισκόταν το παλιό Στρατόπεδο Ψαρογιάννη στις όχθες της λίμνης Αμβρακίας στη θέση Άγριλος της Τοπικής Κοινότητας Στάνου του Δήμου Αμφιλοχίας.
 
 
Η πρόσβαση στο χώρο του Amvrakia Music Festival είναι εξαιρετικά εύκολη μέσω της Ιονίας Οδού (Αυτοκινητόδρομος Α5) που διασχίζει κατακόρυφα την Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο. 
 
Συγκεκριμένα μπορείτε να φτάσετε στο χώρο του Φεστιβάλ σε λιγότερο από μία ώρα με το αυτοκίνητο σας από πόλεις όπως η Αρτα, η Πρέβεζα, η Λευκάδα, το Αγρίνιο, το Μεσολόγγι και η Ναύπακτος, σε λίγο περισσότερο από μια ώρα από Πάτρα και Ιωάννινα και σε περίπου 3 ώρες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη. 
 
Ο χώρος στάθμευσης εντός του χώρου μπορεί να εξυπηρετήσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό αυτοκίνητων που θα παρκάρουν με τη βοήθεια του προσωπικού του φεστιβάλ χωρίς καμία ταλαιπωρία για τους οδηγούς σε απόσταση μερικών μέτρων από το stage
 
cropped-amvrakialogosolo.png
https://amvrakiamusicfestival.gr

Οι πύλες ανοίγουν στις: Παρασκευή 14:00 & Σάββατο 14:00 

Που θα μας βρείτε: Πρώην Στρατόπεδο Ψαρογιάννη Λίμνη Αμβρακία Αμφιλοχία 

Tel: +30 6987093666 +30 6973841954 info@amvrakiamusicfestival.gr 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE