links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Το εργαστήρι "Παναγία Ελεούσα" προκηρύσσει μια θέση ψυχιάτρου..

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ μίας (1) θέσης ψυχιάτρου - εξωτερικού συνεργάτη για τα Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) και τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.) του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο.

Το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, προκηρύσσει 1 θέση εργασίας για ιατρό – ψυχίατρο, ως εξωτερικό συνεργάτη, μερικής απασχόλησης με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου.

Η παρούσα πρόσκληση θα βρίσκεται αναρτημένη μέχρι τις 22/7/2024 στην ιστοσελίδα www.ergpanel.gr του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης:

Η αίτηση εργασίας συνοδευόμενη από βιογραφικό πρέπει να αποσταλεί στο Φορέα μέχρι τις 22/7/2024 στις 14:00μ.μ και να υποβληθεί ιδιοχείρως, ή στο email: panelerg@otenet.gr ή ταχυδρομικώς στη παρακάτω διεύθυνση:

  • Kέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Μεσολόγγι (οδός Κύπρου και Αρχ. Δαμασκηνού) Τ.Κ. 30200

 ή

  • Kέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Αγρίνιο (οδός Γεωργάκη Τσούτσου, περιοχή ψηλογέφυρο-λειβαδάκι), Τ.Κ. 30100

Τηλ. Επικοινωνίας

26410-39750 Κ.Δ.Η.Φ. Αγρινίου και
26310-25130 Κ.Δ.Η.Φ. Μεσολογγίου

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΣΑΜΑΝΤΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE