links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

La Isla: Το ριάλιτι από το Μεξικό που θέλει να «παίξει» στον Λούρο (vid)

Η μεγάλη επιτυχία στις οθόνες του Μεξικό ήρθε για μια παραγωγή στην Ελλάδα, ξεκινώντας από την Ακρόπολη, το Ζάππειο, το Μοναστηράκι και ζητώντας παρθένες ακτές για γυρίσματα εκ των οποίων και ο Λούρος στις Οινιάδες.

Το ριάλιτι αγωνισμάτων με τίτλο La Isla, δηλαδή Το Νησί, έφτασε σε Ελλάδα και Τουρκία για μια σειρά επεισοδίων που προβάλλουν τις δυο χώρες στο Μεξικό. Περίπου 100 άτομα της παραγωγής ACUN MEDYA και του γνώριμου Τούρκου παραγωγού Ατζούν, έχουν «κατασκηνώσει» στη χώρα μας για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Μεταξύ τους διάσημες προσωπικότητες από το Μεξικό που παίρνουν μέρος στο επιτυχημένο ριάλιτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iAitoloakarnania.gr, η παραγωγή ζήτησε χώρο στον Παλαιοπόταμο ωστόσο λόγω του ότι πρόκειται για ευαίσθητη περιοχή που εντάσσεται Ευρωπαϊκό οικολογικό δίκτυο Natura 2000 αναμένεται επίσημη άδεια από τη Μονάδα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου  Μεσολογγίου και Προστατευόμενων Περιοχών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας του ΟΦΥΠΕΚΑ και το Λιμεναρχείο.

Ήδη, το μεξικάνικο ριάλιτι έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στη χώρα της λατινικής Αμερικής και αναμφίβολα αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη η επιλογή της Αιτωλοακαρνανίας που θα αναδείξει το παρθένο φυσικό κάλλος μας, θα επιφέρει κέρδη στις τοπικές επιχειρήσεις και θα διαφημίσει τις δυνατότητες του τόπου μας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Δείτε το πρώτο επεισόδιο στην Ελλάδα:

 iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE