links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Ο Ανδρουλάκης στην Αιτωλοακαρνανία το Σαββατοκύριακο-το πρόγραμμα.

Στην Αιτωλοακαρνανία θα βρίσκεται το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες στο Αγρίνιο και την Αμφιλοχία ενώ θα αποτίσει φόρο τιμής στους Αγωνιστές της Εξόδου του Μεσολογγίου συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις της Ι.Π. Δήμου Μεσολογγίου.

Ειδικότερα, το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 στις 12.30 το μεσημέρι, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία στην αρχή του πεζοδρόμου της Ηλία Ηλιού (καφέ- Salvatore), ενώ νωρίτερα θα περιοδεύσει στην κεντρική αγορά της πόλης προκειμένου να συνομιλήσει με τους πολίτες και τους ανθρώπους της αγοράς.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 18.00 θα μεταβεί στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, όπου θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Εξόδου των Ελεύθερων Πολιορκημένων τον Απρίλιο του 1826.

Τέλος, την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στις 11.00 το πρωί θα μεταβεί στην Αμφιλοχία όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Τορουνίδη, ενώ στη συνέχεια θα έχει ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες στην παραλία της πόλης.

www.agriniopress.gr 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE