links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Σκούπα» του Λιμενικού Αμφιλοχίας στις παράνομες ιχθυοπαγιδες στον Αμβρακικό.

Σε νέα επιχείρηση σκούπα στον Αμβρακικό προχώρησε το Α Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας .

Σύμφωνα με πηγές του e-maistros.gr  πρωινές ώρες χθες Τρίτη 06 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε οργανωμένη κινητοποίηση στην ευρύτερη περιοχή του Αμβρακικού Κόλπου με σκοπό την ανάσυρση παράνομων αυτοσχέδιων κυκλικών κλωβών – βολκών (δείτε φωτογραφίες) με τους οποίους αλιεύονται: Γουβιά -Καβούρια- σουπιές και άλλοι θαλάσσιοι οργανισμοί.

Συγκεκριμένα στελέχη του γραφείου Ασφάλειας Αμφιλοχίας μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και σε συνεργασία με υπαλλήλους του τμήματος φύλαξης της μονάδας διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών του ΟΦΥΠΕΚΑ εντόπισαν σε πολύ μικρό βάθος πλησίον της ακτής στις περιοχές του Κομμένου και Νεοχωρίου Άρτας διακόσιες εξήντα δύο (262) παράνομες ιχθυοπαγίδες.
Οι λιμενικοί προχώρησαν στην περισυλλογή και κατάσχεση των μη επιτρεπόμενων αλιευτικών εργαλείων, ενώ τα αλιεύματα επαναποντίστηκαν ζωντανά στη θάλασσα.

Συγχαρητήρια στο προσωπικό του Α Λιμενικού Τμήματος Αμφιλοχίας και στο κλιμάκιο υπαλλήλων του ΟΦΥΠΕΚΑ για τα θετικά αποτελέσματα των περιπολιών πού διενεργούν στην πάταξη λαθραλιειας, επίσης συγχαίρουμε την κ. Λιμενάρχη Πρέβεζας Αντιπλοίαρχο ΛΣ ΜΑΡΓΕΛΗ Σταματία για τον άψογο συντονισμό και συνεργασία των υπηρεσιών .

Πηγή: e-maistros.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE