links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Σώστε ένα αδεσποτάκι: Η Χάιντι, από την Ηπειρο - Ζούσε στον δρόμο άπλωνε τα πατούσια της και παρακαλούσε για χάδια

χαιντι

H Xάιντι ήρθε την πρώτη μέρα της δράσης στειρώσεων στην Ήπειρο και έφυγε την τελευταία μαζί με τους εθελοντές του SGS. Ένα σκυλί που ζούσε στον δρόμο και μετά την στείρωση θα επέστρεφε στον δρόμο. 

Ένα σκυλί που μέσα στον πανικό, κάθε στιγμή που το βλέμμα μας έπεφτε επάνω της, μας κοίταγε έτσι κατάματα, τριβόταν στα κάγκελα του κρέιτ, άπλωνε τα πατούσια της και παρακαλούσε για χάδια κουνώντας την ουρά της. Αρχίσαμε να την βγάζουμε βόλτα κάθε πρωί και κάθε βράδυ.

Και από την πρώτη βόλτα που βγήκε, έμαθε την ρουτίνα και μετά το περίμενε πώς και πώς. Και έβγαινε, έκανε τσίσα της και κακά της έξω, και χαιρόταν τόσο πολύ για αυτά τα πέντε λεπτά αποκλειστικότητας που χόρταινε για όλη την υπόλοιπη ημέρα. 

χαιντι

Έτσι όπως περπατούσε στην φύση, ανάμεσα στα καταπράσινα ανοιξιάτικα χορτάρια με τα κοκκινόξανθα μαλλιά της, έμοιαζε τόσο παραμυθένια που την βγάλαμε Χάιντι, και της υποσχεθήκαμε πως θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ζήσει με ανθρώπους, που τους αγαπάει τόσο.

Ημ. Γέννησης 20 Ιαν. 22

Φυλή ημίαιμο

Microchip

Μέγεθος 12-25 kg

Ζώδιο Υδροχόος

Γνωρίστε τη Χάιντι στο saveagreekstray.org 

χαιντι

χαιντι

χαιντι

χαιντι

 Πιστεύουμε ότι η αγάπη είναι η μόνη σωτηρία. Και αγαπάμε τα ζωάκια. Είμαστε υπέρμαχοι της καλής διαβίωσης όλων των ζώων ανεξαιρέτως! Όσο καλύτερα τα καταλαβαίνουμε, τόσο καλύτερα μπορούμε να υποστηρίξουμε και να προστατεύσουμε την ευζωία τους. Ελπίζουμε ότι οι αναγνώστες μας θα υιοθετήσουν αδεσποτάκια αντί να τα αγοράζουν, ή θα υποστηρίξουν καταφύγια ζώων. Ελπίζουμε οι εταιρείες να φροντίζουν τα αδεσποτάκια που κόβουν δρόμο ή βρίσκουν καταφύγιο στις κτιριακές τους εγκαταστάσεις. Ελπίζουμε πως ο καθένας θα φροντίσει να υπάρχει έξω από το σπίτι του ένα μπολ με νεράκι και φαγητό για τα περαστικά αδεσποτάκια. Και ίσως ανοίξει και καμιά πόρτα αγάπης. 

Source: www.thetoc.gr


μπατιλντα

Σώστε ένα αδεσποτάκι: Η Μπατίντα, από την Πρέβεζα, σε κοιτάει στα μάτια και τρέχει πάνω σου



 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE