links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Αμφιλοχία: Η πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού Δήμος για Όλους μετά τις νικηφόρες εκλογές.

https://karvasaras.gr/wp-content/uploads/2023/12/406524684_1303085687060201_3046010689697404666_n-scaled.jpg

Σε πανηγυρικό κλίμα έγινε σήμερα Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, η πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού Δήμος για Όλους μετά τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και τη θριαμβευτική νίκη.

Μια εβδομάδα πριν την ορκωμοσία ο νέος Δήμαρχος Αμφιλοχίας, Σάκης Τορουνίδης, κάλεσε όλους τους υποψήφιους κι όλες τις υποψήφιες του συνδυασμού για ενημέρωση και συζήτηση εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, τηρώντας τη σχετική προεκλογική δέσμευσή του.

Ο Δήμαρχος χαιρέτισε την ομάδα του, ευχαρίστησε όλα τα μέλη της, συνεχάρη όλους και όλες για τον ωραίο αγώνα, την πορεία προς τη μεγάλη νίκη, συνεχάρη τους εκλεγέντες και τόνισε ότι η ομάδα παραμένει ομάδα.

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη μεγάλη απώλεια του Άγγελου Χριστοδούλου και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Ανέλυσε το πλάνο δράσης της νέας δημοτικής αρχής, τις ανάγκες για την οργάνωση και την αναδιάρθρωση της διοίκησης του Δήμου, τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, την προτεραιότητα στην επικοινωνία με τους δημότες, τη λογοδοσία και τη διοργάνωση λαϊκών συνελεύσεων. Τόνισε τη σημασία του προγραμματισμού και της οργάνωσης με βάση τις ιδιαιτερότητες του Δήμου προκειμένου να εξαντλείται κάθε δυνατότητα απορροφητικότητας χρηματοδοτήσεων. Αναφέρθηκε στην στενή συνεργασία που απαιτείται ανάμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και τα Τοπικά Συμβούλια για τον εντοπισμό προβλημάτων, την πρόληψη και τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.

Τέλος, έδωσε έμφαση στο ύφος και το ήθος στην άσκηση των καθηκόντων της δημοτικής αρχής. Αλαζονεία, υπεροψία, έπαρση δε θα είναι ανεκτές για κανένα και καμία. “Είμαστε υπηρέτες του λαού μας” ανέφερε χαρακτηριστικά και “αλαζονικές συμπεριφορές θα με βρουν απέναντι”.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες του karvasaras.gr από την συγκέντρωση... 

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE