Υλικά:
400 γρ. φύλλα λαζάνια
300 γρ. Βαρελίσια Φέτα Παπαθανασίου - 200 τυρί Μοτσαρέλα τριμμένο
2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε φέτες - 2 κίτρινες πιπεριές κομμένες σε φέτες - 2 μελιτζάνες κομμένες σε λεπτές φέτες
400 γρ. ντοματίνια, κομμένα στα 4
200 γρ χυμό ντομάτας
4 σκελίδες σκόρδο
100 ml ελαιόλαδο - Αλάτι και πιπέρι -1 κ.σ. ρίγανη
Εκτέλεση:
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C.
Αναμείξτε τη τριμμένη βαρελίσια Φέτα με τη Μοτσαρέλα
Σε ένα τηγάνι, ρίξτε το ελαιόλαδο και το σκόρδο και σοτάρετε τις πιπεριές, τις μελιτζάνες και τα ντοματίνια για 3-4 λεπτά .
Προσθέστε τη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι και κλείστε τη φωτιά.
Σε ένα πυρέξ, τοποθετήστε λίγο ελαιόλαδο, λίγο χυμό ντομάτας, απλώστε τα στο πυρέξ, και απλώστε από πάνω τους μια στρώση από φύλλα λαζάνια.
Προσθέστε μια στρώση από το μείγμα λαχανικών και μια στρώση από το μείγμα της Φέτας με τη Μοτσαρέλα. Προσθέστε λίγο από το χυμό ντομάτας
Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά, τελειώνοντας με μια στρώση λαζάνια και γαρνίρετε όλη την επιφάνεια με λαχανικά και ντοματίνια. .
Ψήστε για 30-40 λεπτά ή μέχρι τα λαζάνια να γίνουν μαλακά και η επιφάνεια να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου