links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Ευχαριστήρια επιστολή της Προέδρου του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας, κας. Ρούλας Μέλου – Μπαρλά.

Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας, με αυτή την επιστολή αισθάνομαι την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους εσάς που με στηρίξατε και με εκλέξατε, για δύο συνεχόμενες θητείες, στην τιμητική θέση της Προέδρου του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας.
 
Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να υπηρετήσω ανιδιοτελώς τον μοναδικό Σύλλογο που αριθμεί 46 χρόνια προσφοράς και εθελοντισμού στην πόλη μας. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε μέχρι και σήμερα χωρίς την αμέριστη προσπάθεια όλων των διατελούντων Προέδρων και μελών των εκάστοτε διοικητικών συμβουλίων, για τους οποίους νιώθω απέραντο σεβασμό. Αυτά τα 4 χρόνια της θητείας μου συνεργάστηκα με πλήθος αξιόλογων ανθρώπων, όπου με συνολική δουλειά, ήθος και αφοσίωση κατορθώσαμε να φέρουμε εις πέρας το δύσκολο έργο που μας ανατέθηκε.
 
Οι εθελοντικές δράσεις και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ήταν αμέτρητες. 
 
Πραγματοποιήσαμε εθελοντικές αιμοδοσίες, μουσικοχορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, μουσικές βραδιές, εκθέσεις τέχνης, εκδρομές, επίσημες αποστολές σε πολιτιστικά φεστιβάλ και παρελάσεις και ήμασταν ενεργοί σε όλα τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.
 
Όλα τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν δίχως την στήριξη των επαγγελματιών, των χορηγών και των εθελοντών της πόλης μας, που πάντα ήταν δίπλα μας, αρωγοί των προσπαθειών μας, τους οποίους ευχαριστώ καθέναν ξεχωριστά.
 
Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας μου πρόσφερε απλόχερα εμπειρίες και συγκινήσεις και για αυτό είμαι βαθύτατα ευγνώμων. Πεποίθησή μου είναι ότι ο τόπος, μας χρειάζεται όλους και εάν ενώσουμε τις γνώσεις, τις δυνάμεις και την εμπειρία μας και δουλέψουμε για την προκοπή του, θα μας επαινούν οι επόμενες γενιές.
 
Σας ευχαριστώ για όλα όσα μου προσφέρατε.
 
Με εκτίμηση
Η απερχόμενη Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας
Μέλου – Μπαρλά Μαγδαληνή (Ρούλα)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE