links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Υπενθύμιση: Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Αριαδιτών.


Το Διοικητικό Συμβούλιο σας καλεί στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου σύμφωνα με άρθρα 6 και 12 καταστατικού του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023, ώρα 18:00 στην αίθουσα του Συλλόγου Εμπεσιωτών, Σαπφούς 16 και Σοφοκλέους - Πειραιώς (Αθήνα).

ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός Δ.Σ. (2022-2023).
Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.
Ερωτήσεις - παρατηρήσεις για τον Δ/κο και οικ. απολογισμό.
Έγκριση από τη Γ.Σ. του Δ/κου και οικον. απολογισμού.
Τοποθετήσεις προτάσεις - λήψη αποφάσεων.
Εκλογές - υποψηφιότητες υποχρεωτικά για Δ.Σ. (7) - Ελεγκτική Επιτροπή (3) - Αντιπρόσωποι ΟΣΥΒΑ (3). Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
Ψηφοφορία. Αποτέλεσμα εκλογών - πέρας Γ. Συνέλευσης.

Σε περίπτωση μη απαρτίας (παρόντες λιγότεροι από 18) η Γ.Σ. αναβάλλεται  και θα γίνει το επόμενο Σάββατο 18 Νοεμβρίου ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και με ίδια θέματα.

Υποψηφιότητες υποβάλλονται στο Δ.Σ. την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου από 17:00 - 19:00 στα γραφεία του Συλλόγου, Πατησίων 5, 4ος όροφος. Επίσης με μήνυμα στα κινητά τηλέφωνα του Προέδρου Δ.Σ. Κάππα Επαμ.: 6943893159 και της γραμματέως Σερδενέ Μαρία: 6948437457.

Μπορούν όμως να υποβληθούν και την ημέρα της Γ.Σ. Οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. δεν μπορούν να είναι υποψήφιοι για την ελεγκτική επιτροπή και αντίστροφα. Για τη συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση απαιτείται η καταβολή συνδρομής 10€.

Αγαπητοί χωριανοί - μέλη του Συλλόγου,

Ο Σύλλογός μας έχει 20 χρόνια λειτουργίας, με μεγάλη προσφορά. Όμως όπως είναι φυσικό μετά 20 χρόνια υπάρχει κόπωση και απροθυμία μελών για συμμετοχή στο Δ.Σ. και σε εκδηλώσεις.

Πιστεύουμε ότι όλοι θέλουμε την ύπαρξη και λειτουργία του Συλλόγου μας που απαιτεί όμως την ύπαρξη και συμμετοχή μελών και την εκλογή Δ.Σ.

Είναι λοιπόν αναγκαία και πολύ κρίσιμη για το Σύλλογό μας η συμμετοχή μας σε αυτή τη Γενική Συνέλευση που πρέπει να έχει απαρτία (18 μέλη) για να  συζητήσουμε για το Σύλλογο και το χωριό μας και να ανανεώσουμε και εκλέξουμε το  νέο Δ.Σ. με νέα μέλη ώστε να κρατήσουμε πάση θυσία το Σύλλογο ζωντανό και  λειτουργικό. Άρα πρέπει να δείξουμε ενδιαφέρον και υπευθυνότητα και να έχουμε στη  Γενική Συνέλευση υποψηφίους (7)

Ο Πρόεδρος Κάππας Επαμεινώνδας
Η Γεν. Γραμματέας Σερδενέ Μαρία

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE