links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Λίγο πριν τη διάσπαση ο ΣΥΡΙΖΑ: Ετοιμος να "κατέβει από το τρένο" ο Ευκλείδης Τσακαλώτος που τσακώθηκε με Πολάκη

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Μόνο ειρηνικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το κλίμα που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ, με την ενότητα του κόμματος να δοκιμάζεται καθημερινά από τα απανωτά "χτυπήματα" της εσωκομματικής αντιπολίτευσης κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Μετά από μια επεισοδιακή και μαραθώνια συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, υπερψηφίστηκε η πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για διεξαγωγή του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ στις 23-25 Φεβρουαρίου με 20 υπέρ, 10 κατά και 8 "λευκά".

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε στη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης και παρουσίασε αναλυτικά τον οδικό χάρτη με τις επόμενες κινήσεις του, καταλήγοντας στο Συνέδριο στις 23-25 Φεβρουαρίου.

Κατά της εισήγησής του κ. Κασσελάκη, ψήφισαν τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας που ανήκουν στην Ομπρέλα και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ενώ λευκό ψήφισαν οι: Έφη Αχτσιόγλου, Νασος Ηλιόπουλος, Αλέξης Χαρίτσης, Διονύσης Τεμπονέρας, Σία Αναγνωστοπούλου, Νίκος Μπίστης, Θεανώ Φωτίου, Κωνσταντίνος Βλαχάκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν ψήφισαν οι Γιάννης Ραγκούσης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Στέφανος Τζουμάκας, οι οποίοι πάντως ήταν απολύτως αντίθετοι στην εισήγηση της ηγεσίας.

Από τη συνεδρίαση δεν έλειψαν βέβαια και οι κόντρες, ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στο κόμμα εδώ και μήνες, ειδικά μετά την επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Η κόντρα Πολάκη με Τσακαλώτο, Ξανθό και Σκουρλέτη

Kαυγάς ξέσπασε στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ του Παύλου Πολάκη και των Ευκλείδη Τσακαλώτου, Ανδρέα Ξανθού και Πάνου Σκουρλέτη.

Στην παρατήρηση του Ανδρέα Ξανθού ότι επί της προηγούμενης θητείας του ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση επί πανδημίας, ο Παύλος Πολάκης έχει πει και υποστηρίξει ό,τι πιο αντιεπιστημονικό, στο θέμα του εμβολιασμού, ο Παύλος Πολάκης κατηγόρησε τον Ανδρέα Ξανθό πως εξαιτίας του " Χάσαμε πέντε μονάδες".

"Με σένα χάσαμε δέκα" του αντιγύρισε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, παρεμβαίνοντας ενώ συνέχισε την επίθεση και ο Πάνος Σκουρλέτης, αποκαλώντας τον νυν "υπερτομεάρχη" του ΣΥΡΙΖΑ, " τον καλύτερο χορηγό του Μητσοτάκη". Διαβάστε εδώ την συνέχεια....(thetoc.gr)

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE