links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Χρυσό για τον Κωνσταντίνο Ντουμάζιο και τον ΠΓΣ Αμφιλοχίας

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής του Πυγμαχικού Γυμναστικού Συλλόγου Αμφιλοχίας, Ντουμάζιος Κωνσταντίνος στο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας, Μίνωας που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης 7 και 8 Ιουλίου.

Στους αγώνες συμμετείχαν 4 χώρες Ελλάδα Κύπρος Ισραήλ Γεωργία. Ο Κωνσταντίνος κέρδισε μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στο τελικό της κατηγορίας του με ομόφωνη απόφαση 3-0 τον ισραηλινό πρωταθλητή Smodorin Eric o οποίος στα ημιτελικά είχε κερδίσει τον Γεωργιανό πρωταθλητή με εξαιρετική ευκολία. 

Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος δήλωσε ο προπονητής του Παναγιώτης Ντουμαζιος γιατί επιβραβεύονται οι κόποι πολλών ετών.

Ο Κωνσταντίνος έφερε δεύτερο μετάλλιο μέσα σε 2 βδομάδες στο δεύτερο διεθνές τουρνουά που συμμετείχε το πρώτο μετάλλιο ήρθε πριν 2 βδομάδες στη Σλοβακία (χάλκινο). Αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνίζεται για πρώτη φορά στη κατηγορία school boys όπου συνάντα αθλητές συνήθως ηλιακά κατά ένα χρόνο μεγαλύτερους.

Επόμενος στόχος μας είναι ένα μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα school boys που θα πραγματοποιηθεί στην Σλοβενία 15 με 27 Αυγούστου. 

Source: e-maistros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE