links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας σας προσκαλεί στην 4η Ποδηλατοβόλτα.🚴🚴‍♂️

Το ποδήλατο είναι συνδεδεμένο με τον πολιτισμό και την κουλτούρα. Κάνοντας ποδήλατο με παρέα μπορείς να μοιραστείς όμορφες στιγμές και να έρθεις κοντά με άλλους ανθρώπους.

Είτε μόνος είτε με παρέα το ποδήλατο σου δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσεις τον κόσμο και προάγει την ψυχική υγεία και τη δημιουργική σκέψη.
 
Για όλους τους παραπάνω λόγους, και για ακόμα περισσότερους, το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας σας προσκαλεί στην 4η Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 στις 18:30. Σημείο συνάντησης μας θα είναι το Λιμάνι Αμφιλοχίας. Πριν την εκκίνηση και μετά τον τερματισμό θα διεξαχθούν ποδηλατοπαιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους από τον γυμναστή κ. Παναγιώτη Ντουμάζιο και την πρωταθλήτρια Taekwondo κα. Άννα Μουρκοβίτη.
 
Πάρε το ποδήλατο σου… και ακολούθησε μας! Σε περιμένουμε!
 
Αναλυτικά οι δύο διαδρομές:
 
H πρώτη θα ξεκινήσει στις 19:00 από το λιμάνι Αμφιλοχίας θα εισέλθει στην Ε.Ο. Αμφιλοχίας Λευκάδος, με κατεύθυνση τον κυκλικό κόμβο Αμφιλοχίας, στη συνέχεια θα κινηθούν κατά μήκος της οδού Ανδρέα Στράτου, διαδρομή 600μ. περίπου, με σημείο αναστροφής στην Ανατολική Πλάζ, με κατεύθυνση τον κόμβο για επιστροφή και τερματισμό στο λιμάνι Αμφιλοχίας.
 
Η δεύτερη θα ξεκινήσει στις 19:15 από το λιμάνι Αμφιλοχίας θα εισέλθει στην Ε.Ο. Αμφιλοχίας Λευκάδος, με κατεύθυνση τον κυκλικό κόμβο Αμφιλοχίας, στη συνέχεια θα κινηθούν κατά μήκος της οδού Ανδρέα Στράτου, με κατεύθυνση προς Άρτα, διαδρομή 10 χλμ. (συνολικά) περίπου, στο σημείο ποτάμι-διασταύρωση προς ΚΑΦΚΑ, αναστροφή και επιστροφή για τερματισμό στο λιμάνι Αμφιλοχίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE