links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Ο Μάριος Σαλμάς έγινε ο πρώτος πολιτικός στην Αιτωλοακαρνανία που εκλέγεται 11 φορές.

Ο Μάριος Σαλμάς με ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε ότι με αυτή τη νέα θητεία του στη Βουλή κλείνει ένας πρώτος κύκλος στην πολιτική του διαδρομή.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που είμασταν μαζί στην πορεία των 30 χρόνων. Η δυνατή σχέση εμπιστοσύνης οδήγησε να εκλεγούμε 11 φορές που είναι οι περισσότερες που κατάφερε κάποιος Πολιτικός στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας από την ίδρυση του κράτους μας και τις 9 στην πρώτη θέση. Ο δρόμος ήταν γεμάτος εμπειρίες που με ωρίμασαν και με βοήθησαν να καταλάβω πιο καλά τις ανάγκες της κοινωνίας μας. Δεν ήταν δύσκολος γιατί η αλήθεια, η συνέπεια, η αποτελεσματικότητα, και η αλληλοστήριξη στις δύσκολες στιγμές τον έκαναν να φαίνεται εύκολος. Δεν μπόρεσε να τον κάνει δύσκολο ούτε η συνειδητή μου επιλογή να μην έχω συστήματα και μηχανισμούς οικονομικής και πολιτικής υποστήριξης. Αυτό σημαίνει καμία εξάρτηση. Είναι όμορφο να είσαι ελεύθερος να κάνεις αυτό που ονειρεύτηκες και σχεδίασες με τον δικό σου τρόπο. Κλείνει με αυτή μου τη θητεία ένας πρώτος κύκλος στην πολιτική μου διαδρομή. Θέματα σημαντικά θα αναδειχθούν.
Χρονιές παθογένειες θα λυθούν.
Εύχομαι δημιουργική θητεία στον Πρωθυπουργό και την Νέα κυβέρνηση.

 

3 σχόλια:

  1. Ο κύριος Σαλμας μιλάει για συνέπεια στην πολιτική του καριέρα. Για όσους γνωρίζουν την λέξη συνέπεια και την ιστορία του κυρίου Σαλμα, όταν κατηγορούσε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και πήγε με την πολιτική άνοιξη του κυρίου Σαμαρά, θα πρέπει να διερωτουνται τι πολιτικους τελως πάντων έρχονται πρώτοι στην περιφέρεια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, Χρήστο, ίσως εμείς που λείπουμε πάνω από 40 χρόνια από την Ελλάδα ξεχάσαμε τα ελληνικά και δεν ξέρουμε τι σημαίνει η λέξη συνέπεια εξού και η αντίδραση σου.
      //Νίκος Γιαννέλος

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

NEXT PAGE