links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Σάββατο 15 Απριλίου 2023

Κοκορέτσι στη σούβλα - όλη η διαδικασία βήμα βήμα..

Το κοκορέτσι κι η γαρδούμπα ήταν γεύση γνωστή από την αρχαιότητα και τα χρόνια του Ομήρου. Οι αρχαίοι Έλληνες έτρωγαν από τότε το σημερινό κοκορέτσι και το ονομάτιζαν "πλεκτή" λόγω της πλέξης που έχει ολόγυρά του. 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι παρασκευής του κοκορετσιού. Στον Εμπεσό του ορεινού Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας, μας υποδέχεται ο Παύλος, λάτρης του καλού φαγητού, και μας περιγράφει πώς φτιάχνει εκείνος για την οικογένειά του και τους φίλους του, το κλασικό κοκορέτσι της Λαμπρής. 

Καλό Πάσχα με υγεία!

video: Greek Village Life

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE