Φτιάξτε την πιο νόστιμη και κατακόκκινη τούρτα μακαρόν και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας. Ιδανική συνταγή και για του Αγίου Βαλεντίνου!
Συστατικά
250 γρ. ζάχαρη άχνη
250 γρ. αλεύρι αμυγδάλου
6 ασπράδια, από μεσαία αυγά
3 κ.σ. κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής, σε υγρή μορφή
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
80 γρ. νερό
250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική, + έξτρα 1 κ.σ. για τη μαρέγκα
Για τη γέμιση
400 γρ. τυρί κρέμα
180 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη, σε θερμοκρασία δωματίου
200 γρ. φράουλες
Για το σερβίρισμα
Στο σημερινό επεισόδιο συνδύασα τον Άγιο Βαλεντίνο και την Τσικνοπέμπτη. ❤️ Δεν αφήνω κανέναν παραπονεμένο... 😎 Σας έδειξα πώς ετοιμάζουμε κοτόπουλο για BBQ και μια εντυπωσιακή τούρτα μακαρόν! #KitchenLabTV
— AkisPetretzikis (@A_petretzikis) February 12, 2023
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου