links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Το “ευχαριστώ” του Εργαστηρίου “Παναγία Ελεούσα”

Το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» (Μεσολόγγι-Αγρίνιο) ευχαριστεί θερμότατα τον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νικόλαο Κοροβέση και την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κα Μαρία Σαλμά για την πρωτοβουλία τους, στο πλαίσιο του εορτασμού της 3 ης Δεκεμβρίου, Παγκόσμιας Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία και σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου να βραβεύσουν το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» και την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου τιμώντας το έργο τους  για την αδιάλειπτη κοινωνική προσφορά τους, στις 5 Δεκεμβρίου 2022  στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου.


Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε ένας θεατρικός μουσικός μονόλογος «Δύο γυμνά άσπρα χέρια» από την εξαίρετη ερμηνεύτρια Μελίνα Μποτέλλη.


Ήταν ένα θαυμάσιο έργο, το οποίο αποτελεί ένα ύμνο στην τέχνη της μουσικής και στη μητρότητα.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας κα Μαρία Σαλμά, η βοηθός Περιφερειάρχη κα Αμαλία Βούλγαρη – Πολονύφη, η Περιφερειακή σύμβουλος κα Κωνσταντούλα Κατσαρή - Μαυραγάνη, ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Κώστας Ζώης, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κα Χριστίνα Σταρακά, ο πρώην Βουλευτής κ. Γιάννης Βαϊνάς, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας κ. Πάνος Τσιχριτζής, πολλοί Πρόεδροι και εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων καθώς και πλήθος κόσμου, οι οποίοι με την παρουσία τους στηρίζουν το δύσκολο έργο που επιτελούν οι δύο Φορείς, όλα αυτά τα χρόνια στο νομό μας.



Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ευχαριστεί θερμότατα την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος, τους Δήμους Αγρινίου και Μεσολογγίου, την Εκκλησία και την κοινωνία διότι όλα αυτά τα χρόνια είναι εμφανής η μεγάλη και συνεχής στήριξή τους. Συνεχίζουμε αμείωτα την προσφορά μας στους εκπαιδευόμενους νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες που αποτελούν την πλέον αδύναμη ομάδα της κοινωνίας μας.


Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι - Αγρίνιο 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE