ΥΛΙΚΑ για 2 καλτσόνε
Για τη ζύμη
- 460 με 540 γρ. αλεύρι για ψωμί
- 10 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 8 γρ. ξερή μαγιά
- 10 γρ. αλάτι
- 340 γρ. νερό (χλιαρό)
- 25 γρ. ελειόλαδο + 20 γρ.
- 30 γρ. βούτυρο (λιωμένο)
Για τη γκανάζ και τη σύνθεση
- 300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα (ψιλοκομμένη ή σπασμένη με ένα πλάστη)
- 180 γρ. κρέμα γάλακτος
- 60 γρ. αμαρέτο
- 100 γρ. φουντούκια (σπασμένα)
- 100 γρ. σοκολάτα λευκή
- 2 μεγάλες μπανάνες (κομμένες σε λεπτές ροδέλες)
- 1 κρόκο + 15 γρ. νερό (χτυπημένα μαζί)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου