links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Φωτεινή Mπήτρου: Καλοκαίρι 2022 με μοναδικά Yoga Retreat σε Ελληνικά Νησιά.

Yoga Retreat 2022 Αίγινα │Κύθηρα│Αστυπαλαια│Ικαρία│Κουφονήσια

3 Ημέρες Κοντινό Break με Yoga στην Αίγινα, Irides studios 27-29 Μαΐου 2022 από 225€

Στο 3μερο yoga retreat στο Irides Luxury Apartments,με την βοήθεια τεχνικών της γιόγκα θα εμβαθύνουμε στην επαφή με τις θετικές ποιότητες του εαυτού μας. Θα εξασκηθούμε σε βασικές ασκήσεις αναπνοής και θα μάθουμε πώς μπορούμε να τις χρησιμοποιούμε για τη διαχείριση του άγχους και για αύξηση της ενέργειας στην καθημερινότητά μας.  

Yoga retreat Aegina irides

ℹ INFO


5 Ημέρες Yoga Retreat, για 4η συνεχόμενη χρονιά, στα Κύθηρα 10-14 Ιουνίου 2022 (Αγίου Πνεύματος) από 310€

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Στα Κύθηρα μπορείς να αφήσεις λιγάκι τη φαντασία ελεύθερη θα δεις τις Ναϊάδες της μυθολογίας μας ή τις νεράιδες των λαϊκών παραμυθιών μας, να ξεπετάγονται πίσω από τους κορμούς των δέντρων . ετοιμάζουμε ενα yoga retreat σε ένα μέρος που συνδέθηκα, με ιδιαίτερη ομορφιά, τα Κύθηρα.

Yoga retreat Kythira

ℹ INFO


5 Ημέρες Yoga Retreat στη Πεταλούδα του Αιγαίου, για 3η χρονιά, Αστυπάλαια 15-19 Ιουνίου 2022 - από 360€

Για τρίτη χρονιά ετοιμάζουμε ένα πιο δημοφιλή Yoga Retreat στην Ελλάδα, στην Πεταλούδα του Αιγαίου, την Αστυπάλαια. Οι περισσότεροι την ερωτεύονται με τη πρώτη ματιά, άλλοι πάλι μαγεύονται από τον τρόπο ζωής, τους ανθρώπους, το φαγητό με νότες σαφράν, τα κρυστάλλινα νερά της, τη γραφικότητα και την πανέμορφη Χώρα.

Yoga retreat astypalea

ℹ INFO


6 Ημέρες Yoga Retreat στη Μοναδική Ικαρία για 7η συνεχόμενη χρονιά, 21-26 Ιουνίου 2022 - από 395€

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί ένα από τα δημοφιλέστερα yoga retreat στην Ελλάδα και το 2022, με τη Φωτεινή Μπήτρου, στο Νησί όπου ο χρόνος έχει σταματήσει.Η Ικαρία ενδείκνυται για διακοπές χαλάρωσης, με πανέμορφες παραλίες, με τα πανηγύρια της, με τα θερμά λουτρά και κυρίως με τους ανθρώπους της. Τα τελευταία χρόνια, επανέρχεται όλο και πιο έντονα στο προσκήνιο η μακροζωία των Ικαρίων.

yoga retreat Ikaria
ℹ INFO


4ημερο Yoga Retreat στον Eπίγειο Παράδεισο των Μικρών Κυκλάδων, Κουφονήσια 1-4 Σεπτεμβρίου 2022 - από 285€

Ετοιμάζουμε ένα ονειρικό Yoga Retreat στα Κουφονήσια, ειδικότερα στα Πάνω Κουφονήσια, στο νησί των τιρκουάζ νερών και της χαλάρωσης. Δεν είναι τυχαίο που μαζί με τα Κάτω Κουφονήσια είναι συνώνυμα με τον Παράδεισο. Εξωτικές παραλίες, ήλιος και καλό φαγητό που συναρπάζουν.

Yoga retreat Koufonisia

ℹ INFO


3ημερo Detox Yoga Retreat στην Αίγινα , 5* LaLiBay Resort & Spa 23-25 Σεπτ. 2022 - από 290€

Μια ανάσα από την Αθήνα, το 5στερο LaLiBay Resort & Spa στην Αίγινα ανοίγει τις πύλες του, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, για ένα 3μερο χαλάρωσης και αναζωογόνησης Yoga Retreat. Ακριβώς πάνω στη θάλασσα, πνιγμένο στο πράσινο, θα ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία με θέα το απέραντο γαλάζιο του Σαρωνικού.

Yoga retreat Aegina Lalibay

ℹ INFO


Φωτεινή Mπήτρου - ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Φωτεινή Μπήτρου

H Φωτεινή Mπήτρου είναι Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής (Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών) και ιδιοκτήτρια του Kouros studio. Ασχολήθηκε επί 12 συναπτά έτη με τον κλασσικό αθλητισμό (800μ-1.500 μ.) και ήταν πρωταθλήτρια στίβου με πολλές συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα. 23 χρόνια ασχολείται συστηματικά με το aerobic και τα βάρη, και έχει συμμετάσχει σε ανάλογες διοργανώσεις στο Fitness. Τα τελευταία 15 χρόνια ασχολείται με τη Yoga. Διδάσκει Hatha, Restorative και Vinyasa Yoga και είναι εγγεγραμένη πιστοποιημένη καθηγήτρια Yoga Alliance RYT 500 με περισσότερες απο 9.000 ώρες διαδασκαλίας. Έχει διοργανώσει πάνω απο 45 yoga retreat στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ...

Covid19 update

Με πάνω από 45 yoga retreat που έχουμε οργανώσει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχουμε αποδείξει ότι ακόμα και σε ακραίες συνθήκες, όπως αυτές του κορονοϊού,  κανένα μας ταξίδι δεν έχει ακυρωθεί και κάποια μεταφέρθηκαν. Τηρούμε πάντα αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα. Προσωπικά έχω εμβολιαστεί. 

Αναγκαία προυπόθεση συμμετοχή πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή Rapid test 48ώρου ή PCR 72ώρου.

Εάν λίγο πριν το retreat κάποιος νοσήσει, τότε με επίδειξη του πιστοποιητικού νόσησης τα χρήματα επιστρέφονται. 

Τα ξενοδοχεία που επιλέγουμε όπως και εμείς στα μαθήματα μας τηρούμε αυστηρά πρωτόκολλα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE