links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Λαχειοφόρος Αγορά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»😀


Πάρε κι εσύ έναν λαχνό, για περισσότερα και πιο φωτεινά παιδικά Χαμόγελα 😀

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποιεί Λαχειοφόρο Αγορά και σας καλεί να λάβετε μέρος στην κλήρωση και να ενισχύσετε με την πολύτιμη συμμετοχή σας το  έργο του Οργανισμού.

Αποκτήστε τους λαχνούς σας, δωρίστε τους στους αγαπημένους σας ή στους συνεργάτες σας ώστε μαζί να προσφέρουμε περισσότερα και πιο φωτεινά παιδικά Χαμόγελα σε χιλιάδες παιδιά που χρειάζονται την υποστήριξη όλων μας.

Ο κατάλογος περιέχει πλούσια δώρα, ευγενική προσφορά εταιριών. 

carGift

Πρώτο μεγάλο δώρο, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο….! Scooter, έπιπλα, προϊόντα τεχνολογίας, όργανα γυμναστικής, διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία, κοσμήματα, δωροεπιταγές…… είναι μερικά από τα δώρα που μπορεί να γίνουν δικά σας. (Δείτε όλα τα δώρα)

shutterstock 88265581 min

Όλα τα έσοδα από την πώληση των λαχνών, θα αξιοποιηθούν για την κάλυψη των  εκπαιδευτικών αναγκών των παιδιών που μεγαλώνουν στα 11 Σπίτια του Οργανισμού προκειμένου να αποκτήσουν τις κατάλληλες γνώσεις και τα απαραίτητα εφόδια ώστε να χτίσουν το μέλλον τους σε γερές βάσεις. 

Περισσότερα για την λειτουργία των Σπιτιών μας  μπορείτε να δείτε εδώ!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»  ανταποκρίνεται καθημερινά στις πολύπλευρες ανάγκες χιλιάδων παιδιών σε όλη την Ελλάδα. Πολλές από αυτές, χάρη στη δική σας πολύτιμη υποστήριξη.

Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε να είστε δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη!

  

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE