links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Ετοιμοπαράδοτο το βραβευμένο τρακτέρ MF 8S από τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη.


Διαθέσιμο είναι πλέον προς πώληση και επίδειξη στην έκθεση του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, το Τρακτέρ της Χρονιάς 2021 Massey Ferguson 8S.265 Dyna E-Power Exclusive.

Η Massey Ferguson, παγκόσμιο brand της AGCO, απέσπασε τον τίτλο για το συγκεκριμένο μοντέλο λίγο πριν τις αρχές του 2021. Επίσης, έχει βραβευτεί για την ηλεκτρονική καμπάνια παρουσίασης και πιο πρόσφατα, μέσα στον Απρίλιο, βραβεύτηκε για τον σχεδιασμό του συγκεκριμένου μοντέλου με Βραβείο Red Dot: Product Design 2021 Award.

Ο γεωργικός ελκυστήρας MF 8S.265 Dyna E-Power Exclusive είναι το κορυφαίο μοντέλο της Σειράς MF 8S, που περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα με μέγιστη ισχύ από 205hp έως 265hp, όλα, με επιπλέον 20 ίππους όταν γίνεται χρήση του EPM (Engine Power Management).

Εντελώς νέα, η Σειρά MF 8S πρωτοπορεί με σχεδιαστικές καινοτομίες σε όλους τους τομείς – κινητήρας, καμπίνα, κιβώτια και συστήματα μετάδοσης κίνησης καθώς και νέα χειριστήρια και υπηρεσίες συνδεσιμότητας. Σχεδιασμένη σύμφωνα με πολύ υψηλά πρότυπα, διατίθεται με διαφορετικά πακέτα εξοπλισμού, που προσφέρουν άριστη σχέση ποιότητα-τιμής, και διασφαλίζουν ότι οι αγοραστές θα πληρώνουν μόνο για όσα πραγματικά χρειάζονται.

Πηγή: www.agro24.gr

Η μοναδική διάταξη “Protect-U, με κενό 24 εκ. ανάμεσα στην καμπίνα και τον κινητήρα, απομονώνει πλήρως την καμπίνα από το θόρυβο, τη θερμότητα και τους κραδασμούς – ένα στοιχείο που διαφοροποιεί τη Σειρά MF 8S από τον ανταγωνισμό.

Η πρωτοποριακή καμπίνα με 4 κολώνες, επίπεδα θορύβου μόλις 68dB (η πιο αθόρυβη της αγοράς), και κεκλιμένο υαλοπίνακα προσφέρει απαράμιλλη άνεση χώρου και ορατότητα. Στο εσωτερικό, παρέχει βέλτιστο έλεγχο στο χειριστή με νέο μοχλό Multipad και υποβραχιόνιο, μαζί με τεχνολογίες συνδεσιμότητας για έξυπνες γεωργικές εργασίες (smart farming).

Το συμβατικό καντράν έχει αντικατασταθεί από το νέο ψηφιακό “MF vDisplay” που τοποθετείται στη δεξιά κολώνα, με αποτέλεσμα ο οδηγός να έχει μπροστά του μόνο το τιμόνι και το μοχλό Power Control, κάτι που διασφαλίζει εξαιρετική ορατότητα πάνω από το λεπτό, σαν μέση σφήκας, καπό.

Ολοκληρωμένη συνδεσιμότητα διασφαλίζεται με MF Connect τηλεμετρία και οθόνη Datatronic 5 στο βασικό εξοπλισμό. Η προαιρετική μονάδα Fieldstar 5 μπορεί να χρησιμοποιείται για τη διαχείριση όλων των Τεχνολογιών MF – μεταξύ των οποίων ο αυτόματος έλεγχος διεύθυνσης MF Guide, και τα MF Section Control και MF Rate Control.

Νέα, πολύ αποδοτικά κιβώτια ταχυτήτων

Εντελώς νέας τεχνολογίας, το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Dyna E-Power συνδυάζει την άνεση ενός CVT με την αποδοτική λειτουργία ενός ημιαυτόματου. Αυτό μειώνει τις απώλειες ισχύος έως 26% στις υψηλότερες ταχύτητες, πετυχαίνοντας οικονομία έως 5%.

Εναλλακτικά, το νέο, ημιαυτόματο κιβώτιο Dyna-7 προσφέρει τώρα 28 εμπρόσθιες και οπίσθιες σχέσεις. Εξίσου εύχρηστο και αξιόπιστο με το διακεκριμένο Dyna-6, προσφέρει μία επιπλέον σχέση με πιο ομαλή διαδικασία αλλαγών, είναι και κατά 15% αποδοτικότερο.

Βασισμένο σε ένα μεταξόνιο 3,5 μ. και με έναν ισχυρό, νέο πίσω άξονα, το MF 8S προσφέρει 10% περισσότερη ελκτική ισχύ. Με ισχυρά νέα υδραυλικά συστήματα και PTO, πετυχαίνει υψηλότερες επιδόσεις, λειτουργεί πιο αποδοτικά και μειώνει το κόστος. Οι γεωργικοί ελκυστήρες της Σειράς MF 8S μπορούν επίσης να εφοδιάζονται με ελαστικά διαμέτρου έως 2,05 μ. (R42), συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας έκδοσης του αποκλειστικού VF650/75 R42 Trelleborg TM1000 PT.

www.masseyferguson.com

Ευρεία γκάμα επιλογών

Η βραβευμένη έκδοση MF 8S Exclusive είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο που προσφέρει στους διαχειριστές εξαιρετική άνεση και ευχρηστία, και τις απαραίτητες λειτουργίες για να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την απόδοση των εργασιών τους.

Η έκδοση Exclusive είναι ήδη διαθέσιμη. Η γκάμα θα επεκταθεί με τη παρουσίαση της έκδοσης Efficient στις αρχές του 2021 και με τη δυνατότητα επιλογής κιβωτίου ταχυτήτων Dyna-VT (CVT) για όλα τα μοντέλα μέχρι τα τέλη του 2021.

Αποκλειστικός Εισαγωγέας - Διανομέας της Massey Ferguson στην Ελλάδα είναι ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Βραβείο Red Dot: Product Design 2021 Award

Μια διεθνής κριτική επιτροπή επέλεξε το MF 8S από χιλιάδες συμμετοχές από περισσότερες από 60 χώρες για το Βραβείο Red Dot: Product Design 2021 Award, το οποίο απονέμεται μόνο σε προϊόντα που διαθέτουν εξαιρετικό σχεδιασμό.

"Είναι τιμή μας που το MF 8S έχει επιλεγεί για να λάβει αυτό το ειδικό βραβείο", λέει ο Thierry Lhotte, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Massey Ferguson, Ευρώπη & Μέση Ανατολή. "Με τη σειρά MF 8S, ορίζουμε μια νέα εποχή στη σχεδίαση τρακτέρ, την οποία η κριτική επιτροπή έχει διακρίνει με το βραβείο Red Dot: Product Design 2021.

"Αναπτύχθηκε από αγρότες για αγρότες, μετά από επτά χρόνια διεξοδικών δοκιμών και εκτεταμένης διαβούλευσης με τους πελάτες, η σειρά MF 8S συνδυάζει ριζικά σχέδια με πρακτικό σκοπό. Ενώ είναι εξοπλισμένο με μια εξαιρετική προδιαγραφή, εισάγει επίσης μια εντελώς νέα και βελτιωμένη εμπειρία χρήστη ", προσθέτει ο κ. Lhotte.

“Η παρουσίαση της σειράς MF 8S ήταν το πρώτο ορόσημο της πλήρως αναζωογονητικής σειράς ελκυστήρων μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε λάβει τέτοια κορυφαία βραβεία στη βιομηχανία για το MF 8S μαζί με την αναγνώριση των αγροτών μέσω της επιλογής τους για το νέο τους τρακτέρ. Αυτό είναι μόνο η αρχή. Μετά την κυκλοφορία των MF 8S και MF 5S το 2020, προσβλέπουμε τώρα σε νέες παρουσιάσεις μέχρι το τέλος του 2021, ικανοποιώντας τη ζήτηση των αγροτών για απλές και αξιόπιστες έξυπνες και συνδεδεμένες μηχανές”, προσθέτει ο Francesco Murro, Διευθυντής Marketing, Massey Ferguson Ευρώπη & Μέση Ανατολή.

Με τη παρουσίαση της σειράς MF 8S, η Massey Ferguson ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης, βιώσιμης γεωργίας συνδυάζοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα με μια ολοκληρωμένη γκάμα πλήρως συνδεδεμένων υπηρεσιών για να βοηθήσει τους πελάτες να διαχειριστούν τις επιχειρήσεις τους πιο αποτελεσματικά.

  Αρχική
Πηγή: www.agro24.gr


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Massey Ferguson μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.masseyferguson.gr

Για πωλήσεις στην Αθήνα: 2103483558
Για πωλήσεις στη Θεσσαλονίκη: 2313082212
Για πωλήσεις στην Κεντρική Ελλάδα: 210 3483 556
Για service και ανταλλακτικά στην Αθήνα: 2103483547
Για service και ανταλλακτικά στη Θεσσαλονίκη: 2313082213

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE