links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Τσιάρας: Αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα και αυξημένες ποινές σε ειδεχθή εγκλήματα.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχει στα χέρια της η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, τις προτάσεις της επιτροπής παρακολούθησης του νέου Ποινικού Κώδικα, για τις αναγκαίες τροποποιήσεις σε επιμέρους διατάξεις.

Στο θέμα αναφέρθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, όταν ο πρόεδρος της επιτροπής Μάξιμος Χαρακόπουλος είπε ότι η κοινή γνώμη παρακολούθησε σοκαρισμένη το άγριο έγκλημα, σε βάρος της νεαρής μητέρας, στα Γλυκά Νερά, αλλά και ότι εξίσου μεγάλο είναι το σοκ, από τις πληροφορίες που βλέπουν το φως δημοσιότητας, αναφορικά με τις ποινές που θα αντιμετωπίσουν οι δολοφόνοι της όταν συλληφθούν.

«Όπως έχουμε πει και έχουμε δεσμευτεί, το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν προτάσεις εκ μέρους της επιτροπής του νέου Ποινικού Κώδικα προκειμένου ζητήματα που μπορεί σε μεγάλο βαθμό να πλήττουν το κοινό περί δικαίου αίσθημα να αντιμετωπιστούν, ούτως ώστε να μην υπάρχουν ζητήματα. Στο άμεσο προσεχές χρονικό διάστημα θα δείτε να αναλαμβάνονται πρωτοβουλίες για την αντιμετώπισή τους», είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας.

Πηγή ανάρτησης: www.iefimerida.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE