links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Ανακατατάξεις στο Δημαρχείο Αμφιλοχίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.

Αρκετές είναι οι ανακατατάξεις που έχουν ολοκληρωθεί στο Δημαρχείο Αμφιλοχίας εδώ και περίπου ένα μήνα, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, αρκετές υπηρεσίες που βρισκόντουσαν στον δεύτερο όροφο του Δημαρχείου, με αποτέλεσμα να απαιτείται οι δημότες να ανεβοκατεβαίνουν ορόφους για να εξυπηρετηθούν, όπως φυσικά και να μην είναι εύκολα προσβάσιμες από δημότες με κινητικά προβλήματα, έχουν πλέον μεταφερθεί στο ισόγειο.

Σχετικά με τις εν λόγω ανακατατάξεις το karvasaras.gr επικοινώνησε με τον Γιώργο Λιάπη, Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αμφιλοχίας, ο οποίος ανέφερε:

«Η Νέα Δημοτική Αρχή αφού διαπίστωσε κάποιες δυσλειτουργίες στην διευθέτηση της καθημερινότητας των δημοτών, αποφάσισε να μεταφέρει κάποιες υπηρεσίες του δήμου στον πιο προσβάσιμο χώρο του Δημαρχείου, που είναι το ισόγειο. Έτσι μπορεί να υπάρχει αμεσότητα και διευκόλυνση στην εξυπηρέτηση των δημοτών».

Συγκεκριμένα, στο ισόγειο του Δημαρχείου Αμφιλοχίας βρίσκονται πλέον οι εξής υπηρεσίες: Δημοτολόγιο, Ληξιαρχείο, ταμείο, ΚΕΠ, γραφείο ΟΑΕΔ, Τμήμα Ύδρευσης – Αποχέτευσης, τμήμα Περιβάλλοντος, Γραφείο Κίνησης, Κοινωφελής Επιχείρηση, Πρωτόκολλο και Λιμενικό Ταμείο.

Γενικότερα όσες υπηρεσίες έχουν σχέση με τα οικονομικά, βρίσκονται στον δεύτερο όροφο, όπως και οι προμήθειες που μέχρι πρότινος ήταν στον τρίτο. Στον τρίτο όροφο βρίσκεται μόνο η Τεχνική Υπηρεσία, τα γραφεία Αντιδημάρχων και το γραφείο του Δήμαρχου.

Όπως ανέφερε επίσης ο κ. Λιάπης, στόχος των αλλαγών ήταν μέχρι την ώρα της πληρωμής που ο δημότης θα πρέπει να μεταβαίνει στον δεύτερο όροφο, όποια άλλη υπηρεσία να είναι ευκολότερα προσβάσιμη στο ισόγειο.

Πηγή: karvasaras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE