links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Σπήλιος Λιβανός: “Και οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας στον συμψηφισμό των τελών εκτίμησης του ΕΛΓΑ για τους πληγέντες του κυκλώνα Ιανός”

Επίσκεψη Σπήλιου Λιβανού στον ΕΛΓΑ Αγρινίου

Συνάντηση με τον Προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Αγρινίου κ. Παναγιώτη Παπαευθυμίου και τον επόπτη του νομού Αιτωλοακαρνανίας κ. Βασίλειο Φέζο είχε σήμερα ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Σπήλιος Λιβανός.Aντικείμενο της οι ζημιές που προκάλεσε ο κυκλώνας “Ιανός”.

Με δεδομένο ότι στην αρχική ανακοίνωση του ΕΛΓΑ δεν περιλαμβάνονται οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας στον συμψηφισμό των τελών εκτίμησης του ΕΛΓΑ για τους πληγέντες του κυκλώνα “Ιανός”, ο κ. Λιβανός επικοινώνησε με την ηγεσία του ΕΛΓΑ και ζήτησε να ισχύσει για τους αγρότες του νομού ό,τι θα ισχύσει και για όλους όσοι επλήγησαν από την κακοκαιρία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του κ. Λιβανού, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Αντρέας Λυκουρέτζος τον διαβεβαίωσε ότι για κάθε καταστροφή που προέρχεται από τον κυκλώνα “Ιανό” θα ισχύσουν ακριβώς τα ίδια μέτρα στήριξης των αγροτών, όπως ανακοινώθηκαν από τον Εθνικό Ασφαλιστικό Οργανισμό νωρίτερα σήμερα.

Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας που επλήγησαν από τον “Ιανό” θα συμπεριληφθούν στον συμψηφισμό των τελών εκτίμησης του ΕΛΓΑ για τους πληγέντες του κυκλώνα.

AgrinioNews

Πηγή ανάρτησης: www.agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE