ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020

Αρνητικό το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας για δημιουργία δομής φιλοξενίας μεταναστών στον Άγριλο Αμφιλοχίας


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας που συνήλθε στις 10.02.2020 στην Ι.Π. Μεσολογγίου, ομόφωνα υιοθέτησε το Ψήφισμα της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων Αιτωλοακαρνανίας Κατά της Εκτροπής του Αχελώου Ποταμού στη Θεσσαλία.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, άλλωστε, συμμετέχει στη Συντονιστική Επιτροπή από της ιδρύσεώς της και θα είναι παρών σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου να αποτραπεί το “εγκληματικό” αυτό έργο.

Καλεί τα μέλη του να ενεργοποιηθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Καλεί επίσης την Κυβέρνηση, να αναθεωρήσει τις εξαγγελίες της περί υλοποίησης του φαραωνικού αυτού έργου, που θα έχει καταστροφικές συνέπειες στο περιβάλλον της Αιτωλοακαρνανίας και όχι μόνο, και να εφαρμόσει τις πολιτικές και τις παρεμβάσεις που υιοθετούν τα αναθεωρημένα σχέδια διαχείρισης, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην εξεύρεση διαχρονικών και αξιόπιστων λύσεων σε ότι αφορά την άρδευση των λεκανών απορροής Θεσσαλίας και Δυτικής Στερεάς Ελλάδος.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου την ίδια συνεδρίαση, ομόφωνα υιοθέτησε τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων Ακαρνανίας που εκφράζουν την αντίθεσή τους στη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας και μετεγκατάστασης προσφύγων και μεταναστών, στo στρατόπεδο “Ψαρογιάννη” στον Άγριλο Αμφιλοχίας.

AgrinioPress

Πηγή ανάρτησης: www.agriniopress.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE